Szívmelengető fotó! Megmutatta kislányát az Exatlon sztárja

A sport reality közönségkedvence augusztus 20-án jelentette be, hogy megszületett kislánya, aki az Alana nevet kapta. Az Exatlon sztárja most először mutatta meg első gyermekét, akivel közös fotózáson jártak.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.10.16. 09:00
Exatlon Molnár-Thomka Hanna szülés kislány

Molnár-Thomka Hannának is szerencsét hozott a magánéletben a TV2 nagy sikerű műsora. Az Exatlon sztárja ugyanis azóta férjhez ment, akivel gyönyörű családi otthont építettek, márciusban pedig bejelentette: úton van első közös gyermekük. 

Exatlon Thomka Hanna
Az Exatlon sztárja nagyon várta már kislányát Fotó: Molnár-Thomka Hanna

Kislányával pózol az Exatlon sztárja

A népszerű sportreality első évadában a nézők egy pillanat alatt megkedvelték Hannát, aki a Kihívók csapatát erősítette. Az Exatlon sztárjának a műsor óta alaposan felfordult az élete, de jó értelemben. Miután az All Star évad véget ért Molnár-Thomka Hanna számára és hazatért Dominikáról, kedvesével belevetették magukat az esküvő szervezésébe. Párjáról egyébként a TV2 nagy sikerű műsorában annyira nem mesélt semmit a csapattársainak sem, hogy sokan meglepődtek, amikor kiderült: férjez ment. Az Instagram-oldalára feltöltött fotók szerint a gyönyörű Kihivó szexi fehér nadrágkosztümben mondta ki azt a bizonyos boldogító igent. 

Márciusban pedig boldogan kürtölte világgá a sportoló, hogy gyermekük lesz, kislányt várnak. A kis Alana augusztus 13-án meg is született.

Számomra egyértelmű volt mindig is, hogy szeretnék gyerekeket. Azt, hogy konkrétan mikor, nem terveztem meg, de jobb fiatalon, ez tény. Minden általánosan történt, házasság, majd a várandósság, és most pár nap és megszületik a kislányunk. Számomra a gyerekvállalás annyira természetes dolog, hogy az örömön kívül semmi mást nem érzek. Nem vagyok aggódós típus, nem görcsöltem rá a tipikus várandós tünetekre sem, illetve nem hallgattam semmilyen rémtörténetet ezzel kapcsolatban. Ez egy hosszú, de szép kilenc hónap volt, amit igyekeztem boldogan megélni. Természetes szülést szeretnék, állami kórházban, és gyors regenerációt. Ilyenkor sokan aggódnak, elkezdenek mesélni élményeket, általában rosszakat, ezeket azonnal le is zártam, nem hallgattam meg semmi ilyesmit, én így szeretném és bízom benne, hogy így lesz

– mondta korábban a Metropolnak a kismama. 

A gyönyörű sztáranyuka élvezi az anyaság minden percét, kislányát még egy közös fotózásra is elvitte, ebből mutatott néhány fotót. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás