Ma ünnepelné születésnapját a Star Wars ikonikus színésznője: Carrie Fisher

A csodálatos színésznő ma lenne 68 éves, de már közel 8 éve nem lehet közöttünk. Carrie Fisher Leia Organa hercegnő karakterével örökre beírta magát a filmtörténelembe. Most fotókkal emlékezünk meg róla.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.21.
Carrie Fisher star wars Billie Lourd születésnap

Ma ünnepelné 68. születésnapját Carrie Fisher, akit az egész világ csak a Csillagok háborúja sorozat Leia hercegnőjeként emleget. A legendás színésznő azonban megannyi filmben és Broadway darabban is szerepelt pályafutása során, amiket egytől egyig imádott a közönség. Carrie Fisher halála hatalmas űrt hagyott maga után a színészvilágban.

FILE PHOTOS - Carrie Fisher Passes Away At 60
68 éves lenne az ikonikus színésznő Carrie Fisher: már 8 éve nincs közöttünk (Fotó: ZUMA Press / MEGA)

Carrie Fisher színésznő még csak 68 éves lenne, de már közel 8 éve nincs közöttünk. Híres édesanyja Debbie Reynolds mindössze egy nappal lánya után hunyt el stroke-ban, amit sokak szerint a halálhírrel járó fájdalom okozott. Fishernek egyetlen gyermeke volt Billie Lourd, aki édesanyja nyomdokaiba lépve szintén színésznő lett és egyre inkább felfelé ível a karrierje. Billie 2022-ben ment hozzá élete szerelméhez Austen Rydell-hez, akivel mára már két közös gyermekük, egy fiuk és egy lányuk is van. A fiatal színésznő minden évben megosztja rajongóival, hogy hogyan tiszteleg édesanyja emléke előtt: idén egy olyan koncertre látogatott el, ami Carrie nagy kedvence volt. 

Carrie Fisher összetört szíveket hagyott maga után

Édesanyja és lánya fájdalmában a Csillagok háborújában játszó kollégái is osztoztak, Harrison Ford máig gyászolja a sorozatbeli kedvesét. A színésznő utoljára a 2015-ben bemutatott Csillagok háborúja VII: Az ébredő erő bemutatóján vehetett részt, a nyolcadik és kilencedik rész premierjét már nem élhette meg. Ugyan mindkét filmben még szerepelt Leia Organa tábornokként, de ezeket a jeleneteket még 2016. december 27-ei halála előtt leforgatták. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás