Debreczeni Zita rászoruló óvodásokon segített

A csinos fotográfus nem akármilyen projektben vett részt. Debreczeni Zita egy óvodai felújításon tevékenykedett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.25.
Debreczeni Zita óvoda Gianni Annoni

Debreczeni Zita és Gianni Annoni békés, harmonikus házasságban élnek 2017 óta, két kisfiuk születésével pedig teljesség vált a családjuk. A csinos fotográfus édesanya elfoglaltságai mellett egyéb tevékenységekre is kiemelt figyelmet fordít. Például a jótékonykodásra.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni
Debreczeni Zita férje, Gianni mindenben támogatja felségét (Fotó: Szabolcs László)

Debreczeni Zita segít a bajban

Zita büszkén számolt be róla közösségi oldalán, hogy egy bácsalmási óvoda felújítását sikerrel fejezték be. A projekt egyébként egy építőipari cég szervezésében jött létre, akik azzal foglalkoznak, hogy olyan közintézmények felújításában segédkeznek, ahol erre nagy szükség van. A legfrissebb munkaprogramban a bácsalmási óvodára esett a választás, ahol közel húsz évvel ezelőtt történt utoljára felújítás, így több helyen már életveszélyessé vált a gyerekek számára. 

Zita csodálatos történetként összegezte a rekonstrukciót, ahol a szakemberek mellett rengeteg önkéntes szülő is kivette a részét a munkálatokból, Zita pedig örömmel fogadta el a lehetőséget, hogy részt vehessen a kezdeményezésben. Ennek eredményeképp az ovisok már biztonságos közegben kezdhették meg az idei tanévet, az átadás napjáról pedig videó is készült. 

Különleges kötődése van a gyerekek felé

Zita és Gianni nagyon sokat küzdöttek azért, hogy családot alapíthassanak, a gyönyörű édesanya korábban őszintén mesélt a nehézségekről, hogy min mentek keresztül házaspárként, amíg megfogant az első gyermekük, de második gyermekük érkezése előtt sem volt könnyű, hiszen elvesztettek egy magzatot. Nem csoda hát, hogy Zita szívügyeként kezeli a gyerekek sorsát és boldogan vett részt a kicsikhez kapcsolódó projektben.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás