Ijesztő képet posztolt Varga Viktor, ledöbbent az internet

Az énekes most sem fogta vissza magát, egészen szürreális fotót tett közzé.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.16.
Módosítva: 2024.08.16.
Varga Viktor Ozora fesztivál

Varga Viktorról köztudott, hogy imádja a fesztiválokat, így természetesen idén sem maradhatott ki a pszichedelikus összművészeti tábor, az Ozora Fesztivál. Az énekesnek sajnos nem zajlott gondtalanul a buli, mert összeszedett egy csúnya betegséget, ami ágynak döntötte. De mindent egybevetve pozitív élményként fogta fel a dolgot, az Instagram-oldalán pedig rendszeresen posztolt is a helyszínről furcsábbnál furcsább tartalmakat. 

Viktor azonban búcsúzónak hagyta a legőrültebb fotóját.

Enyhén szólva szürreális volt ez az indiántörténet

– írta Viktor az egészen félelmetes képhez, amin egy hatalmas fémpók tetején ül, karjában egy kisfiút tartva.

 

 

Varga Viktor kedvenc fesztiválján öngyilkosság történt

Mint arról korábban a BorsOnline is beszámolt, holtan találtak egy fiatal belga nőt az Ozora elektronikus zenei fesztiválon augusztus 6-án Igar-Dádpusztán. A rendőrség már a helyszínen megállapította: idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A 34 éves fesztiválozó öngyilkosságot követett el. 

Nem hivatalos, ám megbízható információkra hivatkozva a TEOL azt írja: a nő a sátra mellett vetett véget az életének az egyhetes rendezvény végén. A nő a barátaival érkezett a fesztiválra. Jó ideje depresszióval küzdött. A barátok épp azért beszélték rá erre az utazásra, mert reménykedtek benne, hogy majd „kibillenthetik” a depressziójából

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás