Hujber Feri kitálalt: ilyen gyerekeivel a kapcsolata a válás óta

Első feleségével a botrányhős színész 15 évig volt együtt, két gyermekük született. Hujber Feri azt mondja, lehetett volna jobb apjuk a most 15 éves Noelnek és a 9 éves Noának…



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.08.13.
Módosítva: 2024.08.13.
Hujber Feri válás apaság

A magát mindig is különcnek tartó színésznek első feleségétől egy fia és egy lánya, jelenlegi pornós párjától egy újabb fia született. Hujber Feri így háromgyerekes sztárapuka, aki ma már úgy gondolja, két első gyermeke mellett nem igazán tudott bizonyítani apaként.

Hujber Feri és Cynthia
Cynthia sokáig a gyerekek miatt tartott csak ki Hujber mellett (Fotó: TV2)

Hujber Feri még egy gyereket akar

A Valami Amerika sztárja azt mondja, első feleségével, Tölgyesi-Khell Cynthiával közös gyermekeik nem kaptak belőle, mint apából eleget. Hujber Feri abban az időszakban, amikor Noel és Noa kicsik voltak, akkor volt színészi karrierje csúcsán, éjjel-nappal dolgozott, nem volt elég ideje a családjára. Nagyobbik fiát és lányát érthetően megviselte szüleik válása, de arról sosem volt szó, hogy nem találkozhatnak, sőt. Amióta rendbe tette életét, minél több időt tölt csemetéivel, annál boldogabb.

„Azt gondolom, jó apuka vagyok” – jelentette ki Hujber Feri Hevesi Tamás podcastműsorában.

A gyerekeim szemében ezt látom! Mert én nem azt nézem sosem, hogy a világ hogy ítél meg engem, mert nem ez a fontos. Egyébként is mindig azt érzem, hogy én legalább öt évvel a világ előtt vagyok… Engem ez a londoni hét év nagyon helyretett, visszataláltam önmagamhoz. Mert amikor ott vagy egy óriási viharban, amit megint te okoztál, vagy örvényben, és ezt az emberek el is hitték. Már készítették is a nekrológokat, hogy mikor leszek vagy öngyilkos, vagy mikor halok meg a drogoktól… De a gyerekeimmel mindig őszinte voltam, vagyok, imádjuk egymást, sokat találkozom a két nagyobbal is! És szeretnénk még egy gyerkőcöt Krisztinával!

Egyéjszakás kalandnak indult 

Hujber Feri és Tölgyesi-Khell Cynthia válását 2018 decemberében mondták ki, 15 évet lehúztak együtt. Két gyermeküket megviselte a válás, de miután szétköltöztek, a téli szüneteket mindig édesapjukkal töltötték Londonban.

„Feri – színészként főleg – egy nagyon-nagyon komolyan manipulatív ember. Azt mondja, amit te hallani szeretnél. Bele lehet kerülni azért a bűvkörébe elég rendesen. Hullámvasút volt vele az élet, és egy idő után elképesztően elfáradtam. És akkor azt mondtam, hogy ez így már nekem nagyon sok. Ezért is váltunk el. A válás az elején nem volt zökkenőmentes, de a közepénél felvett egy sima utat, és azóta akárhányszor beszélünk, akárhányszor találkozunk, mintha a legjobb barátok lennénk. Tavaly még a karácsonyt is együtt töltöttük”

– mesélte a Palikék világában korábban Hujber első felesége. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás