Feldolgozta a gyászt Hernádi Judit lánya: Tarján Zsófi nagy bejelentést tett

Tarján Zsófi két év után most végre úgy érezte, elérkezett az idő a változásra. Hernádi Judit lánya a közösségi oldalán tette közzé az örömhírt.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.06.
Módosítva: 2024.08.06.
Hernádi Judit Tarján Zsófi szetter kutya

Hamarosan új taggal bővül Hernádi Judit lányának családja, az énekesnő a hivatalos oldalán is bejelentette, hogy hamarosan egy tündéri kölyökkutya gazdája lesz. A kis ír szetternek már a neve is megvan, Bella Etelkának hívják, Zsófi pedig már alig várja, hogy pár hét múlva magához ölelje.

Tarján Zsófi, Hernádi Judit lánya
Hernádi Judit lánya hamarosan újra gazdi lesz (Fotó: Szabolcs László)

Ehhez azonban hosszú utat kellett bejárnia Tarján Zsófinak. A Honeybeast énekesnője ugyanis 2022-ben elvesztette imádott francia bulldogját, Lajost, a kutyus halála pedig olyan űrt hagyott benne, amit sokáig nem tudott betölteni. 

Hernádi Judit lánya örömteli bejelentést tett

Csak most látta elérkezettnek az idejét egy új jövevény érkezésének, a kutyust pedig nem mástól szerezte be, mint a néhai Pécsi Ildikó fogadott fiától, L. Péterfi Csabától

A legendás színésznő legfőbb bizalmasa ugyanis nemcsak corgikat, hanem ír szettereket is tenyészt, gödöllői kenneljéből került ki az a kölyök is, amit Zsófi végül kiválasztott magának.

Bejelentés! Bella Etelka a láthatáron!!!

Pár hét múlva a családunk bővülni fog egy kis csodával! Évekig hagytam magamnak időt arra, hogy a Lajos után keletkezett gyászt a lehető legmélyebben meg tudjam élni, és annyit tanulhassak is belőle, amennyit csak tudok.

Aztán megköttetett valami láthatatlan, és azóta már nincs visszaút. Ha valaki úgy érzi, hogy szeretne egy ilyen kis angyalt, még páran elérhetőek az Almoneira corgi and irish red setter kennelnél Gödöllőn! Okosak, egészségesek, jófejek” újságolta Zsófi egy közös kép kíséretében.

Hernádi Judit lánya arra is kitért, hogy miért nem egy menhelyi eb mellett tette le a voksát:

Jogosan merül fel, hogy miért nem örökbe fogadtam? Azért, mert egyelőre még nem tartom magam eléggé felkészültnek ahhoz, hogy egy olyan életet vegyek a szárnyaim alá, akit komoly traumák érhettek a múltban.

Egyelőre ezen a területen marad az adakozás, segítség, ahogy tettem/tettük ezt eddig is. Viszont ami késik, az jön” fogalmazott az énekesnő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás