Az Exatlon várandós sztárja bevallotta: erről volt a legnehezebb lemondania

Molnár-Thomka Hanna Kihívóként tűnt fel a TV2 műsorában, majd az All Stars évadra is visszatért, most azonban kissé háttérbe szorult az életében a sport, hiszen a napokban lesz édesanya. Az Exatlon sztárja első gyermekével várandós, aki már szinte bármelyik pillanatban megérkezhet. A boldog kismama azt is elárulta lapunknak, hogy hogyan képzeli el a szülőséget.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.10.
Exatlon szülőség Molnár-Thomka Hanna terhesség gyereknevelés

Anyai örömök elé néz az Exatlon sztárja Molnár-Thomka Hanna, hiszen hamarosan megszületik a kislánya. A csinos sportoló már alig várja, hogy megérkezzen a kicsi, és belevághassanak a nagy betűs szülőségbe férjével. Ezzel kapcsolatban tele vannak tervekkel is, amikről most lapunknak mesélt először. Sőt, azt is elárulta, mi hiányzik már neki nagyon a terhesség előttről.

Molnár-Thomka Hanna Exatlon
Erre az ételre vágyik nagyon az Exatlon kismamája, amiről a terhessége alatt le kellett mondania 
Fotó: Molnár-Thomka Hanna

Hanna és a férje között mindenben nagy az összhang, így van ez a gyerekneveléssel kapcsolatban is, hiszen már most határozott terveik vannak ezt illetően:

Mi a férjemmel azok az emberek vagyunk, akik szeretjük a reális, praktikus dolgokat. Nagyon hasonlóan gondolkozunk a gyereknevelésről is. Legyen életrevaló, aktív gyermekkora, de a szabályokat a felnőttek írják, nem a gyermek. Az alap értékeket csak a szülők tudják átadni neki, és a lehetőségeket is ők biztosítják. Nem aggódással vagyunk a baba érkezését tekintve, de egy nagy kérdőjel van bennünk, hogy pontosan mi vár ránk. Bele fogunk tanulni mindenbe, amire szükség lesz, és szeretnénk jól csinálni. De persze ez nekünk is egy tanulási folyamat.

„A nevelés szempontjából, amit biztosan tudok már most, a baba születése előtt is, hogy a gyereket a szülők nevelik, nem az óvónő, a tanárnő vagy a nagyszülők. Mindenki más segít, formál, tanít, alakít, de az alapok otthon dőlnek el. Az időt, energiát erre rá fogjuk szánni és szeretnénk egy tájékozott, egészséges, sportos gyereket nevelni. Biztosan nehéz is lesz, de a szülői példa sokat számít és erre fogunk törekedni” – tette még hozzá.

Molnár-Thomka Hanna Exatlon
Az Exatlon Kihívó Molnár-Thomka Hanna elárulta, mik a legfontosabbak a kislánya nevelésében  
Fotó: Molnár-Thomka Hanna

A kismama a saját családja példáját is igyekszik követni, hiszen ő maga is egy nagyon összetartó családban nőtt fel:

Amit a saját gyerekkoromból szívesen hozok, az a család összetartása, problémák rendezése, megoldása. Fontos az apa szerepe, fontos az anya szerepe, a férfi legyen férfi, a nő nő. A gyerek másol, figyel, tanul, szüksége van anyára, apára, testvérre, ezt mindenképpen szeretnénk biztosítani neki.

Az Exatlon sztárjának már nagyon hiányoznak a különleges ételek

Annak ellenére, hogy a terhessége egy nagyon szép időszak volt a számára, természetesen neki is vannak olyan dolgok, amikről kénytelen volt lemondani a kicsi miatt. Persze ezt örömmel tette, de azt is bevallotta, hogy már nagyon várja, hogy újra kedvére ehessen és mozoghasson:

„Alig várom, hogy újra sportolhassak, futhassak, lehajoljak gondolkodás nélkül, ehessek rosé húst vagy egy sztéket. De ezek, egyáltalán nem olyan fontosak, mint a baba egészsége, úgyhogy várok, amíg kell, és utána jövök csak én, mert összességében azt gondolom, hogy nincs fontosabb a gyerekeknél, velük leszünk egy nagy család, és az első baba a kezdet.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás