Köllő Babett lánya nagyot alkotott, ezt még Horváth Éva sem tudta szó nélkül hagyni – Videó

A sztáranyuka rendkívül aktív a közösségi oldalakon, követői imádják a humorát. Köllő Babett legfrissebb bejegyzésében egy ismerős problémára hívja fel a figyelmet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.24.
Köllő Babett Milla kapcsolat tini édesanya

Köllő Babett lánya, Milla már 13 éves és kevésszer bukkan fel az édesanyja közösségi oldalán. Babett ezzel kapcsolatban korábban még úgy nyilatkozott, nem szeretné folyamatosan elárasztani az oldalait a lánya fotóival, de rejtegetni sem kívánja. Úgy tűnik azonban, hogy egyre többet láthatjuk majd Millát is, hiszen Babett egyre többször szembesül édesanyaként a kamaszkori problémákkal.

Köllő Babett
Köllő Babett humorral kezeli a tinigondokat, amikkel naponta szembesül  Fotó: Markovics Gábor

Ismerős szituáció került elő Köllő Babettéknél

A műsorvezető legújabb videója sokban nosztalgikus érzéseket válthattak ki, de a legtöbb reakció azon szülőktől érkezett, akik átérezték Babett helyzetét. Történt ugyanis, hogy Milla hazaérkezése után édesanyja afelől érdeklődött, milyen volt a suli, evett-e, illetve, hogy kér-e enni. A tinilány természetesen egyszavas válaszokat ad, majd amikor Babett felsorolja neki a hűtő tartalmát, hogy válasszon a lehetőségek közül, Milla egész egyszerűen eltűnik, mint a kámfor. Anyukája kérdésére még visszakiabál annyit, hogy nem ér rá, telefonál és tulajdonképpen már nem is éhes. Babett azt írja: 

Ez már nekem is ismerős. Napi szinten.

A vicces videó láttán rengeteg hozzászóló érzett együtt Babettel.

„Ez full így van nálunk is” írja az egyikőjük.

„Szóval, mi itt mindnyájan ugyanannak a gyereknek vagyunk a cikinek nézett anyujai?” kommentelte egy másik anyuka.

„Nálunk az a vége, hogy megmelegítem, és akkor szólok neki, vagy ha megmelegítem akkor mást kér... De dettó ugyanez” írja a következő szülő.

A videóra még Horváth Éva is reagált:

jesszusom akkor ez még sz*rabb lesz (mármint nálunk).

Köllő Babett szerencsére a maga laza humorával és frappáns stílusával nem veszi magára tinilánya flegmaságát, könnyedén veszi ezeket a helyzeteket, hiszen kimondottan jó anya-lánya kapcsolatban vannak, mindent megbeszélnek egymással. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás