Hoppá! Hatalmas állattal él együtt a Next Top Model Hungary döntőse – Fotó

Szó szerint malaca van Czibolya Nikinek. A Next Top Model Hungary döntőse Instagram-oldalán mutatta meg házi kedvencét, ami mérete ellenére nagyon cuki.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.23.
Módosítva: 2024.07.23.
TV2 óriási házi kedvencek

Czibolya Niki a Next Top Model Hungary döntőjében végül ezüstérmes lett, de sokak számára ő az igazi nyertes. A TV2 gyönyörű sztárja egyébként még emellett is szerencsésnek tartja magát: boldog párkapcsolatban él Filiponics Bálinttal, akivel egy tanyán, Nikiék családi vállalkozásában dolgoznak. Úgy is mondhatjuk, malaca van… 

Next Top Model Hungary - Czibolya Niki
A Next Top Model Hungary szépsége és anyukája nevelték fel a kitaszított malackát (Fotó: Instagram)

Vietnámi csüngőhasú malaccal él a Next Top Model Hungary sztárja

Sokan felkapták a fejüket, amikor a modell Instagram-oldalán megmutatta házi kedvencét. A TV2 sztárja ugyanis nem éppen a megszokott kutya, macska, de még csak nem is a hüllők közül választott. 

„Anyukámmal fanatikusan szeretjük az állatokat, nagyon régóta álmom volt egy malac, és az élet válaszolt” – írta lapozós posztjához Czibolya Niki

„2021. július 15-én vietnámi csüngőhasú malacok születtek a tanyán, és pár nappal később egy csöpp kismalacot meg kellett menteni, mert az anyakoca nem foglalkozott vele, így anyukám fogott egy szákot, és »kihalászta« a többi malac közül a disznóólból, mivel a koca nem volt szelíd, és amúgy is nagyon védelmezik a kicsinyeiket ilyenkor. Nem tudtuk, megmarad-e, annyira pici és sovány volt, járni is alig bírt. De Anyukám nem hagyta annyiban, és elhatározta, hogy cumisüvegből kecsketejjel fogja etetni, amíg erős nem lesz.

Szobamalac lett

A cuki csöppség az egész családot levette a lábáról. A TV2 sztárja által megosztott fotók, videók tanúsága szerint ők tényleg családtagként nevelték a kismalacot.

Ahogy telt az idő azt vettük észre, hogy ő véglegesen és visszafordíthatatlanul szobamalac lett. Imádta a puszikat, imádott a nyakamban aludni (amíg elfért), a mai napig imádja a lábujjakat. Evés után mindig döfködte a tenyerünket, amit most sem felejtett el. A hasvakarás szintúgy megmaradt, igazi csaj, ami elég öntörvényű is, azonnal kinyilvánítja a nemtetszését. Konkrétabban fogalmazva hisztis, amit meg is mutat az utolsó videóban, ugyanis utálta a vizet kiskorában, habár ma sem szívesen mosakszik, ha nem erőltetem!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás