Hajdú Péter gyászol, szörnyű balesetben hunyt el a tévés séf

Ezen a héten is sok izgalmas, megdöbbentő és váratlan dolog történt a hazai sztárvilágban. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.07.21.
Hajdú Péter tragédia szerelem gyász

Feketébe borult Hajdú Péter oldala a gyásztól

Hajdú Péter rettenetesen maga alatt van, mélyen gyászol. Fájdalmas dolog elveszíteni egy szerettünket, vagy egy számunkra oly' fontos kollégát, és embert próbáló dolog megbirkózni a hiányával. Pedig Hajdú Péternek pedig most mindkét kihívással meg kell küzdenie, ugyanis elvesztette az egyik kollégáját és barátját, Regős Évát. A hölgy tévés karriert futott be, onnan ismerte Pétert, akinek most nagyon fájdalmas az elválás.

Szörnyű balesetben életét vesztette a tévés séf

A tévészakács, Naomi Pomeroy meghalt, miután szörnyű balesetet szenvedett egy hírhedten veszélyes oregoni folyón. A Top Chef Masters 50 éves egykori versenyzője férjével és egy barátjával a Willamette folyón, Corvallis közelében vízi bobozott (vagy fánkozott – amikor motorcsónak húz egy felfújt matracot, kereket) szombat este, amikor tragédia történt. Pomeroy két társához volt kötözve, akik szintén fánkon ültek, amikor mindhárman fának ütköztek a vízben, és a szakács a víz alá került. Férje, Kyle Linden Webster és a barát újra felbukkant, de Pomeroy nem volt sehol. A Benton megyei seriff hivatala megerősítette, hogy a nő holttestét Corvallis közelében találták meg a vízben. A hatóságok úgy nyilatkoztak, hogy az erős alááramlás megakadályozta, hogy azonnal megtalálják a holttestét.

Naomi Pomeroy meghalt
A tévészakács, Naomi Pomeroy szörnyű balesetet szenvedett

Idősebb férfiba szerelmes Kóbor János 17 éves lánya

A három évvel ezelőtt koronavírusban elhunyt Kóbor János lánya, Léna már 17 éves, szinte felnőtt nő. Nem véletlen hát, hogy tombolnak benne az érzelmek, és megismerkedett egy jóképű, sportos, idősebb férfival, akivel egymásba is gabalyodtak. A fiatal lány szinte ragyog a szerelemtől. Bár Kóbor Léna nem akarja kiteregetni a magánéletét, és a külvilág kizárásával megélni a szerelmét, azért egy-két részletet hajlandó volt elárulni a reggeli Mokkában, például a megismerkedésük módját. Kiderült, hogy egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a párjával még áprilisban. A férfi sportoló, akit Léna már az édesanyjának is bemutatott, aki áldását adta lánya kapcsolatára.

Kitálalt a királyi család csodadadusa

Károly király legidősebb lányunokája, és Vilmos herceg középső gyermeke, Sarolta királyi hercegnő az egyik legnépszerűbb tagja a királyi családnak. A szőke, virgonc hercegné ugyanis ugyanolyan stílusosan öltözködik, mint az édesanyja, és ugyanolyan élettel teli, vidám típus, mint az édesapja. Még csak 9 éves, de már most látható, hogy a család egyik leggazdagabb tagja lesz a jövőben, ugyanis befolyása a divat világában vitathatatlan. Azonban még jó néhány évig a gondtalan gyermekkorát élheti – már amennyire a királyi család formaságai között ez lehetséges –, ezért a nevelésében részt vesz az Egyesült Királyság egyik, ha nem legjobban képzett dadusa is, Maria Teresa Turrion Borrallo, aki most elárulta, hogy milyen szabályokat állított fel a gyermekek számára. Ilyen például, hogy a gyermeknek sok időt kell a szabadban töltenie, folyamatosan új ízeket kell megismernie, nem kiabálhat, a tanulás kreatív és játékos módját részesíti előnyben, több nyelvet kell beszélnie, illetve korán, este 7 órakor már ágyba kell lennie.

Platinum Jubilee celebrations - Day Three
Vilmos herceg gyermekei szigorú, de különleges nevelésben részesülnek (Fotó: Stephen Lock / i-Images)

Nehéz megmaradni Brad Pitt közelében hányinger nélkül: kitálalt egy bennfentes

Úgy tűnik, Ines de Ramon jobb belátásra térítette a színészt. Brad Pitt állítólag régebben sokszor kihagyta a fürdést, ezért meglehetősen rossz volt a testszaga – írja a Life. A színészről sokáig tartotta magát a pletyka, hogy finoman szólva a személyes higiéniája nem az igazi, de most azt beszélik, Ines de Ramonnak köszönhetően teljesen megújult. Brad Pitt úgy tűnik, nagyon szerelmes, ha képes volt változtatni szokásain. „Brad korábban hanyag volt a zuhanyozás és a hajmosás terén, ráadásul nem volt hajlandó dezodort vagy parfümöt használni” – mondta el egy bennfentes az In Touchnak. „Gyakran napokig nem fürdött, amit senki nem gondolna egy ekkora szexszimbólumról” – mesélte a lap forrása, és hozzátette, Ines de Ramon mindent megtett, hogy ezt megváltoztassa és úgy tűnik, sikerrel járt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás