Vastag Tamás képes elfelejteni a saját születésnapját

Az énekes számára nem fontos az idő múlása, így a születésnapját sem ünnepli. Sőt Vastag Tamás azt is elárulta, hogy képes lenne el is felejteni, ha barátai nem köszöntenék fel.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.06.28.
vastag tamás felejtés születésnap

Vastag Tamás pénteken ünnepli a 33. születésnapját, aki még a koronavírus ideje alatt komoly műtéten esett át. Ugyanis egy veleszületett szívbetegségét katéteres operációval állítottak helyre. Az énekes elmondta, hogy azóta nem tulajdonít a jeles napnak különösebb fontosságot, mert elmondása szerint általában hétvégére esik a szülinapja, amikor a fellépései vannak, így sokkal inkább spontán ünneplés szokott lenni.

Vastag Tamás
Vastag Tamásnak sokszor kell fellépnie a születésnapján (Fotó: Havran Zoltán)

"Úgy vélem, hogy az idő előre haladtával a jelentőségét veszti a születésnap. Nálam ez körülbelül a koronavírus óta van így, ezért is szokott spontán alakulni” – kezdte a Metropolnak a Fonogram-díjas színész-énekes.

Ha nem szólnak a barátaim, vagy nem keresnek meg az újságírók ezzel kapcsolatban, képes vagyok elfelejteni. 19-20 évesen fél évvel korábban írtam magamnak egy üzenetet, amit éjfélkor kaptam meg. Nagyon furcsa volt visszaolvasni ezt a 6 hónappal korábban írt üzenetemet

 – mesélte Vastag Tomi.

20220110_musical sajtaj__4431_MK_metropol
Tomi szerint a tartós változás évtizedek eltelteltével láthatóak csak (Fotó: Máté Krisztián)

Évről évre nem veszi észre Vastag Tamás a változást

Sokan a születésnapjuk körül készítenek magukban egy elszámolást, vagy kalandoznak az emlékeikben, hogy újra éljék azokat az élményeket, amik meghatározóak voltak számukra. Vastag Tomi nem hisz benne, és erre jó oka van!

Nem szoktam évente visszagondolni a dolgokra, mert ott nem annyira szembetűnő a változás. Az apasághoz tudnám hasonlítani, ha megszületik a gyermeked nem akkor történik meg minden változás, ez egy hosszabb folyamat. Ha több év múlva nézed vissza akkor látod, hogy mennyi minden alakult át az életedben. De egy osztálytalálkozó is ilyen lehet, mert az emlékeidben mindenkiről azt hiszi az ember, hogy semmit nem változik. De ők is kicsit pocakosabbak, már családjuk van, nem olyan magasak 

– mondta el a véleményét Vastag Tamás. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás