Szívszorító videó! Celine Dion sírva mutatta meg, mi történt a hangjával

Az énekesnő Stiff-person-szindrómában szenved, ami egy nagyon ritka neurológiai rendellenesség. Celine Dion emiatt 2022 óta nem vállalt fellépéséket, de most azt mondja, visszatér!



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.06.14.
Celine Dion betegség visszatérés éneklés

Celine Dion 2022 decemberében osztotta meg a nyilvánossággal, hogy Stiff-person-szindrómában szenved. Ez egy ritka neurológiai betegség, ami izommerevséggel, fájdalmas izomgörcsökkel jár, ráadásul gyógyíthatatlan. Megfelelő terápiával valamelyest kordában lehet tartani, ám az énekesnő így is arra kényszerült, hogy lemondja a világkörüli turnéját, hiszen egyre nehezebben ment neki az éneklés a görcsök miatt. Az i-re a pontot azonban az tette fel, mikor olyan erős rohamai voltak, hogy mozogni sem tudott...

Celine Dion en interview sur la chaine NBC à Los Angeles
Celine Dion sírva fakadt a kamerák előtt, mikor megmutatta, hogyan hatott a betegsége a hangjára (Fotó: JLPPA / Bestimage /  Northfoto)

Celine Dion sírva énekelt

Az énekesnővel nemrég a NBC készített interjút, ahol reménnyel telve nyilatkozott, ám láthattunk olyan képsorokat is, mikor korábbi felvételeken azt mutatta meg, hogyan hatott a betegsége a hangjára. Celine számára már ez rendkívül megterhelő volt lelkileg, hogy ezt megmutatta a nagyvilágnak, hiszen saját maga is nehezen fogadta el, mi történt vele. A beszélgetés egy pontján el is sírta magát, annyira rosszul érintette, hogy mások is hallják, látják, milyen csatát kell nap, mint nap megvívnia. 

Ám most beszéljen helyettünk a videó...

Vissza akar térni

Celine komoly elhatározásra jutott az elmúlt két évben... Bár tudja, hogy betegsége gyógyíthatatlan, ő bízik abban, hogy a kezeléseivel elérheti azt, hogy visszatérjen a színpadra, és elénekelhesse a legszebb dalait. Már az új Las Vegas-i show-jára készül, és elmondása szerint, rengeteg munkát fektet abba, hogy hamarosan ismét hallhassa őt a közönség. Sőt, annyira elhivatott, hogy indított egy adománygyűjtést, hogy a Stiff-person-szindrómát jobban kutassák, és előbb-utóbb megtalálják a gyógyításának módját is.

Ott leszek a színpadon. Nem tudom, hogy pontosan mikor, de higgyetek nekem, hangosan fogok kiabálni. Alig várom

 - mondta a BBC-nek adott interjúban Dion, és itt egy friss videó arról is, hogyan szól a hangja most.

@todayshow In an exclusive interview with #HodaKotb, #CelineDion shares that she and her team had to train to find her voice after her diagnosis with stiff person syndrome. You can watch Dion’s full interview with Hoda Kotb on June 11 at 10 p.m. ET on NBC. Céline Dion also gives a glimpse of her life in the documentary “I Am: Celine Dion,” which will be released on Amazon Prime Video on June 25. @Amazon MGM Studios @Prime Video #TODAYShow ♬ original sound - TODAY Show

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás