Tényleg baj lehet Jennifer Lopez házasságával, kellemetlen helyzet alakult ki - Videó

Letorkollták az érdeklődő sajtóst.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.25.
Jennifer Lopez Ben Afflack házasság

Jennifer Lopez legújabb filmje, az Atlas című sci-fi beharangozóján kellemetlen helyzet alakult ki, amikor egy újságíró a házasságáról érdeklődött, de rögtön belé fojtották a szót

Húsz éve egyszer már szétmentek – Fotó: AFP

Miután a napokban ismét felmerült, hogy válságba került a színésznő kapcsolata, nem csoda, hogy egy riporter felhánytorgatta a kérdést. A mexikóvárosi sajtótájékoztatón JLo először csak mosolygott, színésztársa azonban nem volt ennyire béketűrő. 

Ennek itt vége. Megköszönnénk, ha nem hoznának ilyen negatív energiákat egy ilyen eseményre

– mondta Simu Liu, maga az érintett pedig annyit tett hozzá, hogy biztosan van ennél jobb kérdés is – szúrta ki az NBC News.

Tény, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck két évtized után felmelegített viszonya ismét igencsak törékenynek tűnik. Hiába próbálják a nyilvánosság előtt palástolni konfliktusaikat, a lesifotósok többször kapták őket lencsevégre, amint éppen nem a legbűbájosabb arcukat mutatták egymás társaságában. 

Ami pedig az új filmet illeti – hogy mi se ragadjunk le a kapcsolati témánál –, az május 24-től elérhető a Netflix kínálatában. JLo egyébként nemcsak szerepel, de producerként is közreműködik benne.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás