Szó szerint kiborul a bili Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában

A sztárpár otthonában mindennaposak az állati veszekedések – állítják a bennfentesek.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.24.
Módosítva: 2024.05.24.
Jennifer Lopez házasság Ben Affleck

A mondás szerint agglegény az, aki egyszer sem követi el ugyanazt a hibát. Nos, ezt a mondást kivételként erősíti Ben Affleck, aki nem először állt oltár elő, ráadásul második házassága során egy olyan nőt vett el, akivel két évtizede egyszer már egy párt alkotott: Jennifer Lopezt. Akkori szerelmük ugyan zátonyra futott, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy 2021-ben újra egymásra találjanak, ráadásul a korábbinál magasabb szintre emelve a kapcsolatukat, rögtön össze is házasodtak. Ám egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a frigy is felbomolhat.

Húsz éve egyszer már szétmentek – Fotó: AFP

Az első jel az volt, amikor szemfüles követőik kiszúrták a képeken, hogy nem hordják a jegygyűrűjüket. Nem sokkal később az énekesnőt riporterek azon kapták, hogy Beverly Hillsben nézegetett új ingatlanokat a férje nélkül. Most pedig arról szólnak a pletykák, hogy egyre többet veszekednek a kilenc állatnak is otthont adó hatalmas ingatlanukban. 

Ez egy komplett állatkert a házukban. Jennifer szerint mindent neki kell eltakarítania utánuk, hiába nyaggatja Bent, hogy segítsen többet, és legalább szedje össze a kakit

– árulta el a Heat Worldnek egy bennfentes ismerősük, aki szerint a kettejük kapcsolata egyáltalán nem egészséges: apró agressziókkal tüzelik egymást, és bár a nyilvánosság előtt megpróbálnak viccet csinálni az egészből, a tüske bennük marad, és egyre inkább csak elmérgesedik. Úgy hírlik, Jennifert megviseli férje állítólagos lustasága, aki ahelyett, hogy eltüntetné a kutyapiszkot és cserélné a macskaalmot, inkább fizet egy szolgáltatónak, hogy az végezze el helyette a szó szerint piszkos munkát. Csoda, hogy a színésznő-énekesnőnél lassan szó szerint kiborul a bili?!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás