Komoly döntést hozott az életéről a TV2 sztárja





A Házasság első látásra egyik legmegosztóbb szereplője Petra volt, akit férje egyfolytában szapult. De a fitneszedző a sok bántás és az elfuserált kapcsolat ellenére is hisz a szerelemben, ezért fontos döntést hozott…



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.05.10.
Házasság első látásra döntés sztár

Nem volt éppen közönségkedvenc a Házasság első látásra műsorban Petra, aki viselkedésével gyakran kinyitotta azt a bizonyos bicskát a nézők zsebében. Sőt nemcsak a nézőkében, de a férjéében és a többi páros zsebében is. S bár már vége a realitynek, még mindig kapja a rosszindulatú kommenteket. Ők Andrissal még a nagy döntés előtt szétmentek, és igazán rossz volt a házasságuk, ennek ellenére ő rendületlenül hisz a szerelemben és a házasság intézményében. 

petra andris
A TV2 sztárja, Petra bár nagyot koppant a műsorban, újra jelentkezett a kísérletre Fotó: TV2

Jelentkezett újra a Házasság első látásra műsorba Petra

A kísérletben egyedülálló módon Andris és Petra párosa volt az egyetlen, aki a műsor vége előtt szakított. Addigra ugyanis olyan szinten nem bírta a férje elviselni a fitneszedzőt, szó szerint meggyűlölte, egy szobában sem bírt tartózkodni vele. Igaz, már a műsor legelején közölte Petrával, hogy nem az esete, de aztán voltak jobb napjaik. Hogy mégis hogyan jutottak el odáig, hogy Petra egyszerűen lehúzta a gyűrűjét a vécén, arról a pszichológusok sokat tudnának beszélni. Mint ahogy arról is, hogy a feleség még ezek után is...

„Nekem nem lett volna az már terhesebb, hogy egyébként kibírjam a végéig” – mondta erről a minap a Tények Plusz kamerája előtt Dávid Petra. 

Én nem szeretek abbahagyni dolgokat. Az a pont, amikor ott annyira összevesztünk, hogy már pakoltam a cuccaimat, onnan már nem lehetett volna semmiféleképpen visszafordítani, de mondjuk azelőtt a pont előttig még azt mondom, hogy én azért azt mondtam volna, hogy azt az utolsó pár napot én már végigcsináltam volna mert féllábon is, mint a flamingók.

S bár a televízióban látottak alapján mindenki azt gondolta, hogy ez a két ember soha többet nem akarja látni egymást, érdekes fordulat történt. A forgatás után ugyanis Andris bocsánatot kért minden rosszért, amit elkövetett ellene. És ugye volt bőven. Mi is többször írtunk róla és a kommentelők sem felejtik el, hogy többször milyen durván megalázta párját. Adódik is a kérdés, hogy ezek után vágyik-e még a szerelemre és bízik-e még a házasság intézményében a sokat bántott feleség.

„Én abszolút továbbra is nyitott vagyok a házasságra, jelentkeztem is a második évadra” – jelentette ki Petra. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás