Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett





A mindenkori nagy öregek örök érvényű és ismétlődő tanácsa szerint, ha az ember fia, lánya megpillantja az igazit, nem szabad sz*rozni. Nos Danny Blue most eszerint járt el, de a siker még várat magára…



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.05.07.
Danny Blue szerelem segítségkérés

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor jártunkban-keltünkben összeakad a tekintetünk egy varázsos, igéző szempárral és átfut az agyunkon a most vagy soha gondolata. A legtöbben ilyenkor a sohát választjuk, majd jön az a bizonyos kisördög, ami ott suttogja a fülünkbe: „Ezt elrontottad, te gyáva…!” Nos az ismert mentalista életében először a tettek mezejére lépett, és leszólította az igéző szempár tulajdonosát. Hogy jól tette-e, az egyelőre a jövő zenéje, hiszen bár nem is utasította el őt a hölgy, de egyértelmű igent sem kapott. Sőt, még egy telefonszámot sem… Danny Blue-t azonban nem abból a feladós fából faragták. Próbálta ugyan az éterből lehívni a csinos lány telefonszámát, de miután a mentalista erő ez esetben kevésnek bizonyult, követőihez fordult segítségért.

Danny Blue
Danny Blue a szerelmet keresi (Fotó: Mate Krisztian)

Én itt vagyok, te itt vagy...”

A Metropolnál pedig úgy gondoltuk, táptalajul szolgálunk a románc szárba szökkenéséhez és terjesztjük a mentalista felhívását. Ugyanakkor arra is kíváncsiak voltunk, mi fogta meg abban a lányban, aki egy szórakozóhely lépcsőjén jött vele szemben a minap. „Jött velem szemben és életemben először nem sz*roztam. Megállítottam, mondtam neki, hogy én itt vagyok, te itt vagy és most szeretném elkérni a számodat. Visszagondolva, lehettem volna egyel taktikusabb, hiszen talán az Instagramját hamarabb kaptam volna meg, de én mertem nagyot álmodni. 

Persze nem kaptam meg a telefonszámát, de nem is utasított el. 

Szerintem, ha egy picivel több időnk jut azon a lépcsőn, meggyőzhettem volna róla, hogy a szándékaim tiszták és valóban szeretném őt megismerni. Éreztem is rajta, hogy várja, győzzem meg, de nem tettem és már bánom” – kezdte lapunknak a mentalista, aki most követői kezébe helyezte a sorsát.

Követői is szorítanak Danny Blue-nak

Azzal, hogy a követőimhez fordultam segítségért, remélem azt üzenem, hogy nem egyéjszakás kalandban gondolkodom. Szerencsére már eddig is rengetegen látták a posztomat és rengeteg támogató, biztató üzenetet kapok. Nagyon bízom benne, hogy a kommentek között egyszer csak feltűnik valaki, aki ismeri őt, netán ő maga” fogalmazta meg vágyát Danny Blue, akinek mi is szorítunk, hogy megtalálja a lányt, akinek lábára pontosan illik a képzeletbeli üvegcipellő.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás