Világsztár érdeklődik Lil G iránt

Nem mindennapi esemény történt Lil G-vel. A rappert egy világsztár kereste fel, szándékai pedig egyértelműek voltak.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.18.
Lil G felkérés üzenet Jared Leto

Nem véletlen ér fülig a szája Laskai Lilinek, más néven Lil G-nek, hiszen első testépítőversenyére való felkészülése közben kapott egy olyan üzenetet, aminek hallatán neki is meg kellett állnia egy pár percre. Nem minden nap lehet az ember egy ilyen világsztár közelében. Még ha nem feltétlen maga Jared Leto írt a magyar előadónak, de mindenképpen meglepő lehetett, amikor kedd este fél 12-kor egy olyan üzenetet kapott Lil G, amire nem számított. A világsztár menedzsere személyesen a Thirty Seconds to Mars frontemberének közösségi oldaláról üzent a fiatal lánynak.

világsztár írt Lil G-nek
A világsztár üzenetét Instagram-történetben közölte a rapper. (Fotó: Instagram)

Szia, Mandi vagyok Jared Leto csapatából, az ő nevében kereslek. Bizonyára tudod, hogy május 16-án Budapestre látogat a Thirty Seconds to Mars, hogy egy hatalmas bulit csapjon a magyarok számára!” 

Szeretnénk meghívni téged a koncertre, hogy közösen bulizzunk egy nagyot.

 „Az esemény végéig számítunk rád, hiszen az utolsó dalnál felhívunk majd a színpadra téged és néhány másik embert – írta a színész-énekes menedzsere az előadónak.

A világsztár még nem tudatta a rapperrel, mire készül

Sajnos azt egyelőre nem tudhattuk meg, hogy mi az a feladat, amit az utolsó számnál szántak Lilinek, de úgy néz ki, rengetegen irigykedhetnek rá. 

Nem mindenkinek ír üzenetet Jared Leto, még ha közvetetten is.

Egy biztos, reméljük, Lili elfogadja a felkérést, és jelen lesz a koncerten, hiszen akkor derül majd ki, hogy munkára fogják, vagy csak egy jó bulira invitálják, de az tuti, hogy maradandó élményben lesz része az előadónak, elnézve a más országokban adott Thirty Seconds to Mars koncerteket.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás