Shakira hatalmas bejelentést tett, erre várt az egész világ

Shakira mindenkit meglepett.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.13.
meglepetés Shakira turné

Shakira élete az utóbbi hónapokban, években nagyon eseménydús volt, hiszen szakítottak a szerelmével, Gerard Piquével, miután az ismert focista állítólag megcsalta őt. Az énekesnő jó messzire elköltözött és zenébe fojtotta a bánatát, nemrég megjelent legújabb albuma, ami hatalmas sikert ért el, nem okozott csalódást a rajongóinak.

Exclusif - No web - Shakira quitte la soirée du biopic "Elvis" lors du 75ème Festival International du Film de Cannes
Fotó: Tiziano Da Silva / Bestimage / Northfoto

A Las Mujeres Ya No Lloran (vagyis magyarul: A nők már nem sírnak) című lemez nagyon jó helyen nyitott a listákon, rengetegen streamelték és sokat eladtak belőle, viszont egy dolog nagyon hiányzott a rajongóknak. Nos, úgy tűnik, hogy Shakira figyel a közönség igényeire, ugyanis most hatalmas bejelentést tett.

Nagyon meglepődtek a Coachella fesztivál résztvevői Kaliforniában, ugyanis DJ Bizarrap fellépése közben hirtelen megjelent a színpadon Shakira, hogy előadjanak közösen egy zenét – majd megjelent az énekesnő mögött a felirat, hogy idén végre világkörüli turnéra indul, aminek pont Kalifornia lesz az első állomása.

Rengetegen vártak már erre a pillanatra, hiszen Shakira észveszejtően jó koncerteket ad, ráadásul rengeteg slágert tett már le az asztalra – és szerencsére úgy tűnik, hogy esze ágában sincs megállni, már csak az a kérdés, hogy vajon Budapestet is érinteni fogja-e az új turnéja.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás