Nem sokan vállalnák be: durva edzésbe kezdett Varga Viktor





Néhány hét alatt brutális változáson esett át az énekes, mióta több ideje van magára. Varga Viktor új eszközt talált arra, hogy edzeni tudjon. Saját terepjáróját használja súlynak.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.04.07.
Módosítva: 2024.04.07.
Varga Viktor Terepjáró edzés

Varga Viktor nem éppen az az otthon ülős típus, folyton mozgásban van, új projekteken töri a fejét. Az énekes energiáit hetekig a jurtáját és az otthonát sújtotta árvízkárok eltüntetése szívta le. De a helyreállítási munkák után sem pihen ölbetett kézzel. A harminchat éves énekes korábban elmondta, hogy újra keményen edz, és végre visszatért a futáshoz is. Persze ehhez az is kellett, hogy ne éjt nappallá téve dolgozzon.

Varga Viktor
Varga Viktor újra régi szenvedélyének hódolhat Fotó: Nagy Zoltán

„Gyerekkoromban atléta voltam, hosszútávfutó. Középiskoláig csináltam, azt követően pedig csak a magam kedvéért. Jógáztam 8 éven keresztül minden reggel, az is abbamaradt, mert minden kreatív energiámat lefoglalta az építkezés” – mondta korábban az énekes a Metropolnak. 

Viktor láthatóan jól halad az edzéssel, és kezd visszatérni régi erőnléte is. Erről több videót is posztolt a közösségi oldalán, az egyiken például éppen tapsolós fekvőtámaszokat csinált, míg a másikon saját terepjáróját igyekszik eltolni.

4 tonna vas! Holnap már 3 lépést tolom!

 – írta elszántan az énekes, akinek több rajongója is feltette a kérdést, hogy lehet ekkora súlya a gépjárműnek? 

Szakíthatott Varga Viktor és csodaszép párja

Viktornak nem csak az otthoni munkák hiánya miatt van több ideje az edzésre. Nagyon úgy tűnik, hogy már nincs együtt táncművész kedvesével. Bár az énekes és párja között úgy tűnt, hogy minden rendben van, az utóbbi időben valami megváltozott a szerelmesek körül. Korábban az énekes kifejtette, hogy mi a véleménye arról, hogy a közösségi médiában látható jelekből sokan azt gyanítják, már szakítottak Lilivel.

Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen!

 – mondta korábban a Ripostnak.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás