Házasság első látásra: sosem látott felvételeket osztott meg a bennfentes





Kilenc sosem látott felvétel került ki az internetre a realityből.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.04.28.
Módosítva: 2024.04.28.
Házasság első látásra bennfentes fotók

Hoppá! Úgy tűnik, nem csak a nézők számára volt meghatározó a TV2 reality-je, a Házasság első látásra, hanem az alkotóknak is. Az egyik bennfentes, Kovács Ákos Illés így ír erről a saját, valamint a műsorban házasságot kötött és meg is erősített Csabi Instagram-oldalán: „Az elmúlt 8 év TV2-es szerkesztő-riporteri múltam legizgalmasabb kihívása volt a Házasság első látásra című műsor. Az elmúlt hetekben estéről-estére elevenedtek fel a forgatások élményei, amik, mint utóbb kiderült, örökre beégtek az emlékezetembe. Szakmai fejlődésben és kihívásokban gazdag időszak volt a műsor készítésének minden napja. Innen nézve azonban egyértelmű: megérte! Öröm, elégedettség, hála és szeretet. Ezek az érzések kavarognak bennem, ha visszagondolok erre a műsorra! Örültem nektek, folytatjuk!” 

gyöngyi csabi
„Öröm, elégedettség, hála és szeretet. Ezek az érzések kavarognak bennem, ha visszagondolok erre a műsorra!” – írta a Házasság első látásra egyik bennfentese (Fotó: TV2)

A bennfentes pedig a fenti sorok mellett egy csokor korábban sosem látott felvételt is megosztott a műsor készítéséről döntően, de kizárólag Gyöngyiről és Csabiról. A fotók között szerepel Kovács Ákos Illés egy közös képe a realityt házaspárként záró párral.

Kattints az alábbi képre és nézd meg a nem mindennapi fotókat!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás