Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó





Nagy Dani még nagyon fiatal, de már két gyönyörű gyerkőc édesapja. Az Exatlon sztárja és felesége mindketten sportolnak, így nagyon fontos számukra, hogy 4,4 éves kisfiuk és 2 éves kislányuk is sportosak legyenek.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.19.
Módosítva: 2024.04.19.
Exatlon nagy dani bicaj utánzás

Nagy Dani igazi közöségkedvenc volt az Exatlon harmadik évadában, a nézők nagyon sajnálták, amikor sérülés miatt kiesett a versenyből. A kétszeres apuka a kerékpársportból került a Kihívók csapatába, az All Star szériában is versenyzett. S bár nyernie nem sikerült, de mély nyomot hagyott a műsor rajongóinak szívében. 

Nagy Dani és kisfia Oli Exatlon
Az Exatlon sztárja nagyon büszke kisfiára, aki ugyanúgy imád bicajozni, mint apukája (Fotó: Instagram)

Biciklirajongó Nagy Dani családja

Igazán példaértékű, ahogy az Exatlon sztárja és felesége, Rami nevelik a gyermekeiket. Mivel Nagy Dani extrém kerékpáros, jelenleg a BMX válogatott kapitánya, párja pedig személyi edző, így mindketten fontosnak tartják, hogy fiuk és lányuk is ráérezzen a sport ízére. 

„Mivel nem nagyon szeretünk autózni, így ahová csak tudunk, Budapesten bicajjal megyünk, vagy valami más guruló eszközzel” – mesélte a Metropolnak Nagy Dani

Ahogy lehetett, már vittük őket bringával gyermekülésben, majd kezdtem őket tanítani biciklizni. Mert szeretném, ha stabilak lennének majd bicóval a közlekedésben. Elíz még csak nemsokára lesz kétéves, ő most a rollert és a gördeszkát próbálgatja. Oli meg velem bringázik, éppen most is kivettem az oviból, hogy együtt gyakoroljunk. Úgy látszik, nem esett messze az alma a fájától, a vérében van. Olyan jó látni, ahogy élvezi a kerekezést. Mondjuk biztosan fogni fogom majd a fejem, amikor mutatványozni fog a BMX-szel, ahogy én szoktam

– tette hozzá nevetve.

Nagy Dani és kislánya Elíz Exatlon
Kislánya már stabilan áll a gürdeszkán (Fotó: Instagram)

Az Exatlon sztárja azt is nevetve mesélte, hogy másfajta izgalom is van a családjában. Imádják az állatokat, de azért meglepődtek, hogy egy galamb fészket rakott a magaságyásukba az erkélyen.

Most ráadásul a galamb elrepült, otthagyva a tojásokat. Rami kérdezte is, hogy majd megtanítom-e a kikelő fiókákat repülni? Mondtam, nekem elég a saját gyerekeink nevelése!”

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás