Hódi Pamela elárulta a titkot: így tanulnak Natival





A sztáranyuka fontosnak tartja, hogy gyermekei felkészültek legyenek az iskolára és tanuljanak. Hódi Pamela elmondta, úgy szokott gyermekével tanulni, ahogy régen ő is tanult az édesanyjával.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.03.12.
Hódi Pamela gyerekek tanulás iskola

Hódi Pamela a minap feltöltött egy képet Instagram-oldalára, amin éppen Natival, a nagyobbik lányával közösen tanul. Az anyuka sokat segít lányának a tanulásában, egy igazán felelősségteljes szülő. Szerinte a kommunikáció a legfontosabb a gyermek és a szülő között.

Hódi Pamela
Hódi Pamela elmondta, rendszeresen tanul a lányával (Fotó: Markovics Gábor)

Nálunk a tanulás úgy van, hogy megkérdezzük Natit, kell-e neki segítség, de magától is szokta mondani. Általában Bence szokott vele matekozni, tőle jobban megérti, én meg inkább a környezet, nyelvtan, angol tantárgyakra figyelek, amiket úgymond nagyrészt már csak kikérdeznem kell” – mesélt a bevált módszereikről a Metropolnak Hódi Pamela, aki elmondta, nagyobbik lányának az angol a kedvenc tantárgya, amit az édesanya nagyon fontosnak tart. Éppen ezért iskolán kívüli külön angolórára is jár a gyermek.

Szerintem egyénfüggő, hogy egy gyermek mennyire igényli a segítséget a tanulásban. Vannak olyan gyerekek, akiknek elég az órán tanultakból építkezniük, de vannak olyan gyerekek is, akiknek plusz segítségre van szükségük, ha pél.dáultúl gyorsan haladtak órán, de igazából ezzel semmi baj nincs. Én a kommunikációban hiszek, meg kell kérdezni gyereket, hogy szükség-e van segítségre, ha kell segítség és tanulunk és mindent megteszünk, de végül nem lesz ötös, akkor sem szólok egy szót sem, de ha nem kér segítséget és elbízza magát és úgy lesz négyes, akkor azt számonkérem” – jegyezte meg Pamela, aki megmutatta Natinak, hogyan érdemes tanulni.

Hódi Pamela
Hódi Pamela is az édesanyjával tanult (Fotó: Máté Krisztián)

Hódi Pamela is az anyukájával tanult

Az édesanya nagyon jól tudja, hogy fontos a tanulás, sőt régen ő is többször kérte édesanyja segítségét az iskolai feladatok során.

Én úgy nőttem fel, hogy mire anya hazaért a munkából, addigra mi megtanultuk a verset, vagy a tanulnivalót és anyának már csak ki kellett kérdezni. Ha esetleg valamit nem tudtam megtanulni, anya segített és addig ültünk együtt a könyv felett, amíg hibátlanul nem ment” – mondta az anyuka, aki nagyon figyel arra, hogy gyermekei felkészültek legyenek minden tanítási napon.

Könnyen rá tud menni a gyerekkel való kapcsolatra a tanulás, ugyanis mi felnőttek meg kell értsük, hogy a gyerekeknek nem feltétlen egyértelmű az, amit mi azelőtt megtanultunk és értünk is. Szerintem a szülőnek nemcsak a pátyolgatás a feladata, hanem a határozott számonkérés is. Sok türelemre és megértésre van szükség.”
– összegzett Hódi Pamela.





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás