„Nem tehetem azt, amit akarok, mert nem én irányítom a testem”: a poklok pokláról vallott Hódi Pamela





A kétgyermekes édesanya őszintén vallott a legnagyobb félelmeiről.



Megosztás
Szerző: Minion
Létrehozva: 2023.06.30.
Hódi Pamela fóbia félelem

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne rettegne valamitől. A fóbiák és félelmek sokszor megmagyarázhatatlanok és minden logikát nélkülöznek, hiszen vannak olyan extrém esetek, amikor egy teljesen veszélytelen tárgy vagy élethelyzet is a legmagasabb fokú pánikot váltja ki az emberből. 
Hódi Pamelát az egyik követője arról faggatta, átélt-e már valaha pánikrohamot. Az influenszer készséggel válaszolt és elmondta, hogy szerencsére még sosem tapasztalta meg a rettegés legintenzívebb formáját, de bizony neki is vannak olyan félelmei, amiket nem igazán tud megmagyarázni.

Pamela nem titkolja, vannak olyan helyzetek, amikor urrá lesz rajta a rettegés
Fotó: Máté Krisztián

Több dologtól is retteg

Pamela bevallotta, hogy több olyan dologtól tart, ami másnak talán eszébe sem jutna egy adott szituációban.

Az az igazi pánikrohamom nem volt, de rettegek a fulladástól. Nem konkrétan a vízbe fulladástól, hanem pl. ha maszkot kell felvenni és nem tudok normálisan levegőt venni. Egyszer voltam egy forgatáson, ahol jelmez maszkot kellett viselnem és szétbőgtem magam

 - írta a kétgyermekes édesanya, aki ma már képes ezen nevetni, de abban a szituációban a poklok poklát élte meg.  Mint kiderült, nem csak a fulladástól fél Pamela. Szintén egy forgatáson kellett rájönnie, hogy mennyire retteg akkor is, ha korlátozzák a szabadságában.

Utálom, ha lefognak, lekötöznek és azt érzem, nem tehetem  azt, amit akarok, mert nem én irányítom a testem

– magyarázta, felidézve egy másik forgatást, ahol megtapasztalta ezt az ijesztő helyzetet. Emellett van még egy félelme, amivel még ő is csak nemrég szembesült. A zárt helyeken – mint amilyen a lift is – nem fél, viszont egy autómosóban ülve szinte megbénult a félelemtől

Úgy vert a szívem egész idő alatt, hogy még magam is meglepődtem. Szóval oda se megyek többet

 – jelentette ki az influenszer. 


A szakemberek szerint a félelmeket, fóbiákat kizárólag úgy lehet legyőzni, ha szembenézünk velük. Ehhez persze óriási bátorság kell és az esetek többségében segítség nélkül szinte lehetetlen leküzdeni a démonainkat.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás