Hova tűnt Széchenyi Lili? Nem láttuk a Sztárban sztár leszek! óta





Széchenyi István ükunokája alig ad életjelet magáról tavaly tél óta, amikor is ő lett a Sztárban sztár leszek! című TV2-es tehetségkutató legjobb énekesnője. Talán mégsem jött be neki a sztárélet?



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.03.01.
Módosítva: 2024.03.01.
Széchenyi Lili Sztárban Sztár leszek! eltűnt énekesnő

Széchenyi Lili a teljes ismeretlenségből lépett az ország elé, amikor 2023-ban úgy döntött, hogy elindul a Sztárban sztár leszek! versenyében. A fiatal tehetség, ahogy bemutatkozott, azonnal elképesztő érdeklődés övezte amiatt, hogy ő a „legnagyobb magyar”, Széchenyi István egyeneságú leszármazottja. Interjúk tucatjait adta, mindenki vele akart fotózkodni, pedig akkor még nem is hallották, hogy hogy énekel…

20231003_Sztarban sztar sajttaj_0029
Széchenyi Lili tiszteletreméltó felmenőkkel rendelkezik (Fotó: Markovics Gábor)

Különleges tehetség

Lili a verseny első pillanatától kezdve bebizonyította, hogy nem csak a híres ős miatt érdekes és figyelemre méltó, a torkában arany van. A fiatal énekesnő hétről hétre kiválóan teljesített a tehetségkutató versenyben, végül Karapancsev Kristóffal ketten maradtak döntőben, a nézők szavazatai alapján pedig a fiatal fiú szerezte meg az első helyet.

A közönség egy része azonban mind a mai napig úgy gondolja, hogy megosztott első helyet kellett volna hirdetni, hiszen Széchenyi Lili elképesztő teljesítményt nyújtott a versenyben.

szechenyi lili-2-BS
Lilinek van mit keresnie az előadói szakmában (Fotó: Bánkúti Sándor)

De hova tűnt Lili?

A verseny befejezése után Lili szinte felszívódott. A közösségi oldalain alig látni friss bejegyzést, az Instagram-oldalának tanúsága szerint február elején volt egy fellépése, de azonkívül nem nagyon szerepel. A fiatal lánynak február 25-én volt a születésnapja, és bár sokan felköszöntötték, a nyilvános üzenetekre nem válaszol. 

Talán mégsem jön be neki a sztárélet, a nagy nyüzsgés és a sok ember? Megkerestük Lilit, hogy ő maga számoljon be arról, hogy miért vonult vissza a közszerepléstől. Lili azonban (a cikkünk megjelenéséig) nem reagált a telefonos megkeresésünkre, így sajnos nem kaphattunk válaszokat.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás