RETRO RÁDIÓ

„Szörnyű és büdös” – kitálalt a kolléga Meghan Markle-ről

Rick Hoffmann nem tudta tovább magában tartani a véleményét Meghan Markle és Harry herceg esküvőjével kapcsolatban.Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.02.21.
meghan markle esküvő Harry herceg bűz

Meghan Markle és Harry herceg esküvője a 2018-as év egyik legjobban várt eseménye volt, ám a ceremóniától nem volt mindenki elragadtatva. Közéjük tartozik Rick Hoffman is, aki még a Briliáns elmék című sorozatban dolgozott együtt Meghan Markle-lel, ezért hivatalos volt a fényűzőnek beharangozott lagzira.

Meghan Markle
Meghan Markle esküvőjén a hírek szerint szörnyű bűz terjengett (Fotó: The Canadian Press/PA Images / Northfoto)

Az esküvőn készült kép alapján viszont egyáltalán nem volt lenyűgözve az esküvőn látottaktól, ugyanis éppen fintorgott, amikor lencsevégre kapták a Szent György-kápolnában. 

Szörnyű bűz terjengett Meghan Markle esküvőjén

Ha beírod a nevemet a Google-ba, akkor azonnal kidobja, amint azt a szörnyű arcot vágom

– magyarázta a Barstool Sports podcastjának február 14-i epizódjában a rövid momentumot, amelyből természetesen mém lett. Szélsebesen terjedt el a neten – írta a Page Six.

A színész felidézte, próbálta mindenáron megőrizni a hidegvérét a nagy jelentőségű eseményen, de mindenhol kamerák voltak, amelyek persze felvették, amint önkéntelenül is undorodva húzza az orrát a bűz hatására.

Ahogy telt-múlt az idő, elkezdtem valami nagyon szörnyű és büdös szagot érezni

– emlékezett vissza Meghan Markle kollégája.

Hoffman elmondta, hogy „nagyon érzékeny” a szagokra, ezért a kezével takarta el az orrát, amelyet akkoriban kókusz- és vaníliaillatú hidratálókrémmel kent be.

Meghan nagy lépést tett Katalin és Károly felé

Nem titok, hogy sosem volt éppen felhőtlen a viszony Meghan Markle és Katalin között. A két hercegné kapcsolata az utóbbi években különösen megromlott, miután Meghan kiteregette, hogyan ríkatta meg őt a walesi hercegné nem sokkal az esküvője előtt, majd Harry tovább feszítette a húrt a Tartalék című önéletrajzi kötetével, amelyben további bennfentes információkat osztott meg. Ezekkel a lépésekkel a sussexiek végképp maguk ellen fordították a királyi családot.

A közelmúlt eseményei azonban, úgy tűnik, Meghanre is komoly hatást gyakoroltak. Nemrégiben érkezett ugyanis a bejelentés, hogy rákot diagnosztizáltak a brit uralkodónál, III. Károlynál, akit nem sokkal korábban még prosztatamegnagyobbodás miatt műtöttek, de kórházba került Katalin is. Utóbbi hasi műtéten esett át, és a hírek szerint egészen húsvétig nem fog közfeladatokat ellátni. Mindezek arra késztették a sussexi hercegnét, hogy megkísérelje lezárni a múltat és helyrehozni a megromlott viszonyt a férje családjával.

 

Ezeket olvastad már?
Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Bodrogi Gyula 90 éves – Családtagjai üzentek a szülinaposnak

Bodrogi Gyula 90 éves – Családtagjai üzentek a szülinaposnak

Videóra vették: egy autó hátsóülésén csókolózott a Házasság első látásra párja

Videóra vették: egy autó hátsóülésén csókolózott a Házasság első látásra párja

Házasság első látásra: komoly döntést hozott a műsorral kapcsolatban az egyik szereplő

Házasság első látásra: komoly döntést hozott a műsorral kapcsolatban az egyik szereplő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás