Döbbenet: ez történt szilveszterkor a magyar énekes kutyájával





Vastag Tamás egész egyszerűen nem érti, mi szükség van a petárdákra.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.01.02.
petárda kutya vastag tamás

A petárdázás és tűzijátékozás okozta negatív hatások évről évre előkerülnek, legtöbbször csak annyi hangzik el, hogy zavarja a háziállatokat, meg úgy általában mindenkit, aki egy kicsit is szeretne aludni.

Vastag Tamás felszólalt a petárdázók ellen (Fotó: Facebook)

Így aki valóban durrogtatni akar az év utolsó napján, az durrogtatni is fog, mivel nem igazán van retorzió, ami visszatarthatná a petárdázókat. Az már más kérdés persze, hogy az állatok mennyire ijedhetnek meg a hangoktól és a robbanástól. Vastag Tamás kutyájával is hasonló történt szilveszterkor. Szegény állat annyira megijedt, hogy beszorult két fal közé, és egy ideig egyszerűen mozdulni sem tudott.

Vastag Tamás az egyik közösségi oldalon szólalt fel a petárdázók ellen, és természetesen nagyon sokan osztották a véleményét. Az énekes egyszerűen nem érti, mi a jó a roppant veszélyes szokásban, ami nem mellesleg súlyos sérüléseket is okozhat.

Meghalt egy 18 éves fiú

Szörnyű tragédia történt az óév utolsó óráiban, amikor felrobbant egy petárda egy 18 éves fiatal fiú mellett a dél-németországi Baden-Württemberg tartományban fekvő Koblenzben.

A tragédia hírét a német rendőrség is megerősítette. Mint írták, a fiatalember életét hiába próbálták megmenteni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett a robbantás miatt, hogy azonnal meghalt. A hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben.

A német rendőrség egyelőre nem osztott meg több részletet a halálesettel kapcsolatban, ugyanakkor ismét mindenkit óvatosságra intettek a tűzijátékok használatával kapcsolatban.





 





Ezeket olvastad már?
Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Szívszorító szavakkal búcsúzik barátjától Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás