Horányi Julira rá sem lehet ismerni! Óriási a változás! – Fotó!





Az énekesnő véget vetett a rózsaszín korszakának. Horányi Juli az új évnek új hajszínnel és új tervekkel vágott neki.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.01.16.
Horányi Juli új év hajszín változás

Horányi Juli az elmúlt időszakban sokszor megosztotta az embereket. Először szakmai vitája miatt vetült rá a reflektorfény, amikor Fehér Hollóval arról folytattak szópárbajt, hogy a női előadóknak nehezebb-e érvényesülni a pályán vagy sem. Nyár végén pedig a rajongók azt nem hagyták szó nélkül, hogy rózsaszín hajjal állt színpadra az István, a király musicalben. 

Horányi Juli
Horányi Juli megszabadult ikonikus rózsaszínű hajától! Fotó: Szabolcs László

Horányi Juli elbúcsúzott a rózsaszíntől 

Új év, új kezdet mindenki számára, így az énekesnő is beújított. Hosszas gondolkodás után rózsaszínű hajának búcsút mondott és sötétbarnára változtatta. Minderről egy képet is rakott ki a közösségi oldalára, amihez magyarázatot is írt.

Hello 2024, mostantól barna lány vagyok! Új év, új élet, úgy éreztem, meg kell újulnom nekem is. Biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi állt a döntésem mögött: egyrészt be kell valljam, bár imádtam a rózsaszín hajam, a színező rettentően szárít és már kicsit kivolt a hajam tőle. Plusz, érlelődött bennem már a váltás gondolata, és ezt megerősítette, hogy a TikTokon nagyon sokan megszavaztátok, hogy legyek barna, próbáljuk ki. Így hát meghoztam a döntést, 2024-től jön a barna korszak

 – írta a közösségi oldalán Juli, aki rengeteg elismerő kommentet kapott kolléganőitől is, akikkel együtt szerepel a Madách Színház SIX című előadásában. De a rajongók is elismerően nyilatkoztak arról, hogy sokkal jobban tetszik nekik ez a hajszín.

Hajcihő a pink hajból

Horányi Juli tavaly hatalmas kalamajkát kevert a színházrajongók között. Ugyanis nem nézték jó szemmel, hogy az István, a király jubileumi előadásban Gizella királyné szerepében rózsaszín hajjal lépett a színpadra.

„Engem nem is a pink haj zavar... hanem az a többhetes lenövés. Annyira igénytelenné teszi a megjelenését, pedig az általa elmondottak alapján nem egy hirtelen összerántott produkcióról volt szó, hanem sokáig készültek rá. Mégsem volt ideje elmenni a fodrászhoz?” – tette fel a kérdést egy másik néző.

 





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

Európa békéjéért és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az erdélyi fellépésével – Fotók!

Európa békéjéért és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az erdélyi fellépésével – Fotók!

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás