Ferkó Dániel ismét apai örömök elé néz





A műsorvezető kisfia nagyon várja a kistesó érkezését. Az új családtagot májusra várja a család.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.07.
család hírtv kisbaba műsorvezető

Májusban érkezik Ferkó Dániel második gyermeke. A Hír TV műsorvezetőjének kisfia után most úgy tűnik, lánya lesz, ami elsőre meglepte a Háború Ukrajnában című műsor házigazdaját és feleségét is.

„Úgy néz ki, hogy a második gyermekünk kislány lesz és májusban fog érkezni. Már nagyon várjuk, erősen gondolkodunk, hogy milyen nevet válasszunk neki. Kicsit meglepődtünk, mert valamiért arra számítottunk, hogy a második is fiú lesz. A feleségem viszont már izgatottan várja, hogy elkezdhessen aranyos kislány ruhákat is beszerezni, mert azoknak híján vagyunk − kezdte a műsorvezető. 

Ferkó Dániel
Ferkó Dániel és felesége nagyon várják a kislány érkezését Fotó: Ferkó Dániel

Ferkó Dániel kisfia izgatottan várja testvére érkezését

Dániel kisfia még csak kétéves, de szülei mégis fontosnak tartják, hogy beszélgessenek vele a kistestvér érkezéséről.

Az elejétől kezdve beszélgetünk a kisfiunkkal a testvére érkezéséről. Kicsi még, hogy el tudja képzelni, hogy milyen is lesz, de már mutogat az anyukája pocakjára, ha megkérdezzük tőle, hogy hol van a kistesója

− mondta a lapunknak Dániel.

A Hír TV műsorvezetőjének nagyon fontos a család, szeretne tudatosan jelen lenni a gyermekei életében, és a nevelésben is komolyan kiveszi a részét.

„Igyekszem a lehetőségekhez képest sok időt tölteni a kisfiammal. Megegyeztünk még az elején a feleségemmel, hogy mindketten jelen leszünk a gyermekeink nevelésében és életében. Nem vagyok sem túl engedékeny, sem túl szigorú, de hiszek abban, hogy fontos a határok és a szabályok felállítása, persze mindig az adott korosztálynak megfelelően. Gyakran megyünk közösen játszótérre, de szeretünk kismotorozni is együtt. Az esti fő program pedig a fürdés és az altatás” − árulta el az édesapa.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás