Nem sikerült az újraélesztés: újabb felfoghatatlan veszteség érte Vajna Tímeát





Az Amerikában élő üzletasszony egyik legfőbb támaszát veszítette el.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.09.06.
Vajna Tímea állat gyász macska

Mérhetetlenül fájdalmas időszakon megy keresztül Vajna Tímea, akit mindig is különleges kapcsolat fűzött a macskáihoz. A legnagyobb kedvence a bengáli fajtájú Szimba volt, akit Timi gyakorlatilag tejben-vajban fürösztött és magángéppel utaztatott. A közös útjuk azonban szeptember 2-án véget ért.

Újabb csapás érte Vajna Tímeát Fotó: Vadnai Szabolcs

Az Amerikában élő üzletasszony szomorúan számolt be az Instagram-oldalán arról, hogy az imádott cicája nincs többé. Szervezetét megtámadta egy súlyos daganatos betegség, egészen pontosan a májrák. Bár az orvosok mindent megtettek érte, Szimba valóban a legjobb kezelést kapta, az életét már nem tudták megmenteni.

„Az én drága kis egyetlen beszélgetős Szimbám is az Angyalokhoz költözött. 10 éves volt. Olyan hirtelen történt minden, nem számítottunk rá, nem volt semmi előjel. Július 5-én voltam vele a dokinál vérvételen és ultrahangon, akkor még rendben volt, a GGT- szint volt egy nagyon kicsit emelkedett, de jobb a februári vérvételhez képest… aztán szeptember 2-án hirtelen rosszul lett, gubbasztott, nem evett, kapkodta a levegőt. Elvesztette az eszméletét, én azonnal újraélesztettem és rohantam vele az emergencyre. Azt hittem a szívével van baj. Sajnos a kórházban kiderült, hogy nagyon agresszív májrákja volt (ami gyakorlatilag 2 hónap alatt alakult ki) és a rákgócok szétestek, és belső vérzést okoztak a hasában ami a májából indult”

– írta megtörten az Instagramon Timi, aki férje, Andy Vajna elvesztése után imádott háziállataitól kapta a legtöbb szeretetet

A kutyáját is elvesztette

Egy imádott házi kedvenc elvesztése sajnos nem ismeretlen fájdalom az özvegy számára. Tavaly november végén Andyvel közös kutyája, Rocky költözött az örök vadászmezőkre, ami szintén nagyon megviselte őt. 

„9 és fél évet élt a kis drágám, ami a berni pásztorokhoz képest egész jó életkor (bárcsak örökké élnének). Bevizesedett a mellkasa Rockynak, alig kapott levegőt és el kellett altatni. Öregségi szívelégtelenség okozta és a májában tumort találtak. Tavaly megműtötték a szájdaganatát, és utána jól volt majdnem 1 évig, aztán hirtelen 2 hét leforgása alatt minden összeomlott...” – közölte a szívszorító tényeket 2022 novemberében.

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás