RETRO RÁDIÓ

Folytatódik L.L. Junior válópere: fontos emberek hagyták ki a tárgyalást

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga immár harmadik alkalommal jelent meg a bíróságon.Megosztás
Szerző: KL
2023.09.12. 10:44
L.L. Junior Körtvélyessy Kinga válóper

Kedden ismét a bíró előtt kellett megjelennie Körtvélyessy Kingának és L.L. Juniornak, ugyanis folytatódik a válóperük. A sztárpár egy éve jelentette be, hogy a kapcsolatuk véget ért, azonban még mindig nem sikerült elválniuk.

LL Junior per, tárgyalás
L.L. Junior már ott van az Érdi Járási Ügyészségen Fotó: MG

Ez részben köszönhető az anyagiaknak is, de emellett a közös gyerekük sorsáról is meg kell egyezniük. Ráadásul a taláros testületnek azért sincs könnyű dolga ebben az ügyben, mert mindkét fél maga mellett szeretné tudni a kis Lilit. A szakértők szerint ugyanakkor Juniorra nem vet túl jó fényt a G.w.M-mel közös száguldozása. Hogy ez az eset mennyire érződik majd a nap folyamán, kiderül… 

Mindenki izgalommal várta, hogy a tanúk majd miről számolnak be: ugyanis a tervek szerint meghallgatták volna Kinga édesapját, Körtvélyessy Zsolt színészt, Junior anyukáját, valamint első két gyermekének édesanyját, Hopp Csillát – azonban nagyon úgy néz ki, hogy mindebből nem lesz semmi sem, a helyszínen ugyanis egyik tanú sem jelent meg.

Csilla egyébként épp arról tanúskodott volna, milyen jó apa L.L. Junior. Mindez kiváltképp megrendítő nemcsak válásuk fényében, de amiatt is, mert kisebbik közös gyermeküket, Dávidkát egy tragikus autóbalesetben vesztették el. Az összetört szülőket felemésztette a gyász, igen rossz viszonyba kerültek, ám a jelek szerint az elmúlt négy évben sikerült tisztázni a sérelmeiket, így most az a nő állt volna ki az énekes mellett, aki a közös fájdalmukban épp az ellensége volt. Így persze, hogy sem ő, sem a többi tanú nem jelent meg, még kérdésesebb a bontóper kimenetele.

Megkezdődött a tárgyalás

Nagyjából délelőtt 10 órakor megkezdődött L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere – tanúk nélkül. Kingán megilletődöttség látszott, Junior magabiztosnak tűnt. A tárgyalás előtti pillanatokban Junior a Borsnak még elárulta: megegyezést szeretne elérni.

 

Ezeket olvastad már?
Előtte-utána fotó: Így cserélte az aputestet versenyformára Gömöri András Máté

Előtte-utána fotó: Így cserélte az aputestet versenyformára Gömöri András Máté

Vilmos herceg kiborult, felesége mindig mellette áll

Vilmos herceg kiborult, felesége mindig mellette áll

Zsurzs Kati: Az otthonom egy könyvtárba oltott múzeum

Zsurzs Kati: Az otthonom egy könyvtárba oltott múzeum

Nem fogod elhinni hová tetováltatta Young G a szerelme nevét - Videó

Nem fogod elhinni hová tetováltatta Young G a szerelme nevét - Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás