Többmilliós a kár: elrohadt a magyar sztárénekes háza





Varga Viktor nem adja fel a háza megépítését. Bár nagy veszteség érte, nagyon szereti az otthonát.



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.08.27.
Varga Viktor káreset ház

Varga Viktor  közel 3 éve újítja fel a házát édesapjával és ismerőseivel, ami körül többször adódtak problémák. Márciusban egy hatalmas szélvihar okozott károkat a házon, azonban a minap a zenész az Instagram-oldalán jelentette be az ennél is rosszabb hírt, miszerint komoly anyagi károkat szenvedett el a ház jelenlegi állapota miatt.

Varga Viktor
Varga Viktor közel 15 milliós anyagi kárt szenvedett el Fotó: Szabolcs László

Közel 15 millió forintos kár

A zenész a természet közelsége miatt szeret a szabad levegőn aludni, ezért ennek megfelelően volt kialakítva a ház emeleti része. Viktor a Metropolnak, elárulta teljesen elrohadt a ház faszerkezete.

Egy időre biztosan megszűnik a meghitt nyitott nyári szoba. Azonnal meg kellett kezdeni a felújítást a faszerkezeten, mert teljesen elrohadt, ami veszélyessé tette az egészet. Közel 15 millió forintos a kár” – kezdte Viktor lapunknak, aki azt is elmesélte, hogy mi okozhatta a problémát.

Túl lassan dolgoztak

Az énekes ugyan nagyon sokat dolgozott a házon, de ez sem volt elég ahhoz, hogy időben befejezze. A fedél nélküli faszerkezet ugyan sokat kibírt, de egy idő után feladta a küzdelmet a természet elemeivel szemben.

Háromévnyi felújítás után történt ez meg, mert nem került időben fedél a szerkezetre. Úgy látszik, túl hosszúra nyúltak apukámmal az építkezések. Ketten lassan haladtunk” – jegyezte meg Viktor, aki eddig minden energiáját a házba fektette, és ezután is ezt fogja tenni.

Varga Viktor és édesapja
Apukájával együtt dolgoztak a házon Fotó: Szabolcs László

Fény az alagút végén

Viktor azonnal döntést hozott és neki is látott egy teljes csapattal az újraépítésnek. Hamarosan már előrébb lesz, mint ahol tartott a káreset előtt.

Most már mindjárt megvan az egész, és utána már csak a belső dizájn van soron” – jegyezte meg fellélegezve a zenész, aki alig várja, hogy megmutassa a végeredményt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás