RETRO RÁDIÓ

Több száz ezer forintért megmenthető a házasság: Így profitálnak a sztárok a celebválásokból

Felsorolni is nehéz lenne az év elejétől kezdve bejelentett celebválásokat, most azonban több sztárpár is segítséget nyújtana tanácsaikkal. Ki csupán egy jó beszélgetéssel, ki napokig tartó táborral.Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.08.26.
szakítás válás segítség

Csak kapkodjuk a fejünket, milyen sokan döntöttek a sztárvilágban az elmúlt években úgy, hogy párjukkal külön utakon folytatják. Volt, ahol a házaspár egy harmadik fél bolygatta meg, de akadtak olyanok is, akiknél csak kihunytak az egymás iránti érzelmeik, így a válás mellett döntenek. A rengeteg szakítás mellett most egy érdekes jelenség van kibontakozóban. Úgy tűnik, hogy több sztárpár is meglovagolja a témát és egy új üzleti vonalat kezdtek építeni erre.

Judge,Gavel,Deciding,On,Marriage,Divorce
Egyre többen válnak a celebvilágban is. Fotó: Elnur

Beszélgetős esteket tartanak

Oláh Gergőnek határozott véleménye van a mai világban történő megannyi szakításról, s nemrégiben ki is fejtette a nézeteit: azt vallja, az oltár előtt elmondott fogadalom egy életre szól és nem lehet bedobni a törölközőt az első komolyabb akadály láttán.

Gyors világunkban rengeteg a válás, családok mennek tönkre, évtizedes kapcsolatokat hagynak maguk mögött. Valahogy túl könnyen mondjuk ki: nem lehet megoldani a problémákat. Azonban én ebben nem hiszek

– magyarázta.

Az énekes és felesége, Niki 15 esztendeje élnek házasságban, ez idő alatt ők is átéltek néhány mélypontot, mégsem voltak hajlandóak elengedni egymás kezét. Elhatározták, hogy elmondják az embereknek, miként élhet valaki kiegyensúlyozott párkapcsolatban és elindították A Boldog Házasság Nyomában című beszélgetős estéjüket, valamint megfejelték egy nyereményjátékkal, amelyben egy szerencsés pár néhány napra elbújhat a világ zaja elől.

Oláh Gergő
Oláh Gergő és felesége, Niki, akivel 5 gyermeket vállaltak Fotó: facebook

Segíteni szeretnének 

Dobó Ági és férje, Csabi is úgy érzeték, segíteniük kell, sőt, tovább is mentek, és megszervezték az EgyKisCsalád PárTábort a házasságukat megmenteni vágyó pároknak.  

Számtalanszor voltunk már mi is fent és lent is, de mindig sikerül fejlődni és tovább menni egymásba kapaszkodva.

 Ezen tapasztalásokat összegyűjtve szeretnénk megteremteni hiánypótló szándékkal számotokra is azt a biztonságos, támogató és könnyed közeget, ahol kiszakadva a mindennapok mókuskerekéből egymás felé fordulhattok játékok segítségével" – áll a programot ismertető szövegben, melyből az is kiderül, hogy egy szakember segít majd a pároknak eligazodni a házasság útvesztőjében. A négynapos táborra bárki jelentkezhet a párjával, közel 400.000Ft ellenében.

 

Ezeket olvastad már?
Katalin hercegné csak úgy tündökölt: álomszép volt kék ruhájában

Katalin hercegné csak úgy tündökölt: álomszép volt kék ruhájában

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Összetört Járai Máté: édesapját gyászolja a magyar színész

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

Kaviár, rák, kígyóhús – Horváth Éva kisfiainak kedvenc ételei

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

„Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás