A magyar énekes újabb botránya: megbántotta a rajongóit, mert parfümöt ment vásárolni





Lekéste a repülőjét, ezért kocsival ment Erdélybe az énekes.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.07.
Manuel parfüm botrány késés koncert

Hihetetlen, de igaz! Manuel parfümöket válogatott, hogy megtalálja a neki tetsző illatot, amit végül egy Gucci illat lett. Ez miatt azonban lekéste a repülőjét, amivel Erdélybe utazott volna, és így hoppon maradtak azok a rajongói, akik a marosvásárhelyi reptéren ajándékokkal várták az énekest.

Manuel 400 ezer forintot és órákat bukott a parfümvásárlás miatt /Fotó: Mate Krisztian

Lekéstem a gépet, mert a f*szom Gucci parfümöket nézegettem

 – kezdte Instagram-sztoriját az előadó. Ezután következő fotójával, amelyben már egy kocsiban ült, beszámolt róla, hogy végül kocsival indult el Romániába, hogy odaérjen a leszervezett koncertjére.

Marosvásárhely, minden oké: odaérünk. Csak 6 óra az út, ha megállunk, 7. Befújtam magamat, 250 ezer az odaút, 100 volt a jegy, amit buktam a repülőre, 40 a parfüm, szóval ez egy 400 ezer forintos fújás volt, de nagyon finom az illata legalább

 – tette hozzá Manuel. Egy későbbi sztorijában kirakta, hogy Majka is viccelődött a géplekéséssel, aki szintén repülővel utazott a parfümvásárlás ideje alatt.

Megérkeztünk Marosvásárhelyre. Keresem a Manuelt, hogy hol van. Csak nem látom. A terminálban még megvolt, de most nincs

 – mondta el nevetve az előadó.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás