Lányok gyűrűjében fotózkodott Csuti, ezt gondolja a kedvese





Ismét egy szépségversenyen vett részt Csuti, ahol nem is volt rest közös képet csinálni a lányokkal. De úgy tűnik, kedvesének nem okoznak gondot az ilyen fényképek.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.05.22.
Módosítva: 2023.05.22.
Csuti szerelem szépségverseny

Szabó András Csuti egyre több felkérést kap, hogy különböző szépségversenyeken, rendezvényeken vegyen részt akár műsorvezetőként vagy zsűriként. Korábban a Miss Influenszer versenyében zsűrizett, ahol még a Farm VIP-ben megismert játékostársát, Szarvas Andit is pontoznia kellett. Bár akkor többen a segítségére voltak a döntés meghozatalában, mint például Rubint Réka, Vasvári Vivien és Kabát Peti is. A hétvégén pedig a Savaria szépe szépségverseny műsorvezetőjeként léphetett a színpadra. Ennek megfelelően csinosabbnál csinosabb fiatal hölgyeket kellett a zsűri elé szólítania. Csuti nem is volt rest, még a szépségverseny előtt a döntősök gyűrűjében készített képet. Na de mit szólhat ehhez a kedvese, akinek szintén volt már alkalma ehhez hasonló versenyen részt venni. 

Szabó András Csuti
Csinos lányok gyűrűjében lehetett műsorvezető Csuti (Fotó: Instagram)

Szerelmük új szintre lépett

Csuti még tavaly év végén nyilatkozta, hogy szerelmével igyekeznek lassan haladni. Ezért óvja magánéletét a nyilvánosságtól, sőt még azt az időt sem érezte elérkezettnek, hogy a két legfontosabb személynek, gyermekeinek bemutassa kedvesét.

„Még nem mutatom be új kedvesemet a gyerekeimnek. Szeretnék eljutni a kapcsolatnak olyan fázisába, amikor már biztosak az érzelmeink. Nagy útkeresés volt ez az év, talán én is egy kicsit óvatosabb lettem” mondta korábban a Borsnak Csuti. 

Azonban nemrég a közösségi oldalán lehetőséget adott a rajongóknak, hogy kíváncsiságuknak teret adjanak, és kérdésekkel bombázzák az üzletembert. Egy szemfüles rajongó nem is volt rest rákérdezni gyermekei és párja találkozására.

„Találkoztak már a Mediék a pároddal? És ha igen, jól kijönnek egymással?” – írta az egyik követő. Azonban Csuti csak két határozott igennel felelt. Így már az is érthető, hogy kedvese teljesen megbízik benne, ezért készülhetnek nyugodtan a képek csinos lányok gyűrűjében. 





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás