Összetört Vilmos herceg szíve: „Anya nagyon csalódott lenne, ha ezt látná”





Egyre inkább elterjedő problémának kellett hangot adnia Vilmosnak.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.17.
Vilmos herceg hajléktalan helyzet diana hercegnő

Újabb nemes ügy mellett szólalt fel Vilmos herceg, aki két olyan jótékonysági szervezet védnöke, amelyek a hajléktalanság ellen küzdenek. A problémára még édesanyja hívta fel a figyelmét, de most csalódottságának adott hangot a téma kapcsán.

Vilmos herceg / Fotó: BRIAN LAWLESS

Nemrég a Groundswell hajléktalanokkal foglalkozó szervezettel karöltve készített el egy kisfilmet, amiben saját gondolatait és érzéseit tárta a világ elé. Az elkészült dokumentumfilmet a BBC One mutatja be pénteken.

„Édesanyám már egészen fiatalon megismertetett a hajléktalanság ügyével, és ennek nagyon örülök. Azt hiszem, csalódott lenne, hogy még mindig nem vagyunk előrébb a hajléktalanság elleni küzdelem és megelőzés terén, mint amikor ő érdeklődött iránta és részt vett benne” – nyilatkozta letörten Vilmos herceg.

Egyébként megélhetési válság miatt a kint alvók száma egy év alatt 26%-kal nőtt Angliában. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa – írja a Mirror. 

A film forgatása során Vilmos herceg találkozott két hajléktalan emberrel, Nawshinnal és Milesszal, akiket az említett jótékonysági szervezet támogat.
„A hajléktalanság arról szól, hogy nincs biztonságos hely, ez egy nagyon elszigetelt élet. Létezel, de nem élsz” – mesélte elkeseredett helyzetéről Miles.





 





Ezeket olvastad már?
Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Jakupcsek Gabriella: „Igen, életem legnagyobb sikere”

Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás