RETRO RÁDIÓ

MC Hawer megkongatta a vészharangot! Lehet, te is alkoholista vagy?





Te hogy iszol? Ha úgy, ahogy a zenész mondja, akkor már te is alkoholista vagy...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.04.
alkohol MC Hawer tünetek TikTok

Koczka Géza, ismertebb nevén MC Hawer korábbi alkoholproblémái miatt szívügyének veszi a piával küzdő emberek sorsát. A zenész 25 át volt az alkohol rabja, de már 10 éve nem ivott egy cseppet sem. 

Fotó: Bors

A zenész nemrégiben döntött úgy, hogy segíteni szeretne azokon, akik beleeshetnek ugyanabba a hibába, amibe ő, ezért a TikTokon indított egy videósorozatot, ahol megrendítő őszinteséggel meséli el, hogy hogyan lett az alkohol rabja. A rossz hír, hogy észrevétlenül... - írja a Bors.

"Talán sok embernek adhat segítséget, ha beszélek arról, hogy hogyan lettem alkoholista. Fiatalon sosem vetettem meg az alkoholt, de alkalmi használó voltam, leginkább arra kellett, hogy bátrabban tudjak csajozni. Üzletkötőként dolgoztam, szabad élet volt, napközben elcsászkáltam, esténként pedig az volt a program, hogy megvettem a kétdecis töményet. Ez kellemesen elzsibasztott, és jól tudtam tőle aludni. Alvásproblémáim voltak ugyanis…" – kezdte a vallomását a zenész. 

A pia mindig kéznél volt...

"25 éves koromban kezdődött, hogy napi rendszerességgel ittam.

 Valójában nem is emlékszem, hogy mikor fordult ez a dolog át alkoholizmusba.

Eltelt vagy tíz év és nem is figyeltem, pedig észre kellett volna venni a jeleket. Igazából már nem volt jókedvem, ha nem ittam. Ha nem volt pénzem, nem röstelltem kannás bort inni, a lényeg azon volt, hogy kiüssem magam az alváshoz.

"Azt hisszük, az alkohol mindenre gyógyír. Gyógyír a bánatra, az örömre, a gátlásra és mindent megold. Pedig nem old meg semmit, sőt inkább fokozza. Felnagyítódnak a problémáid, egyre rosszabb kedved lesz. Erre pedig mi lesz a megoldás? A kortyolgatás… Ahogy telnek az évek, észre sem veszed, hogy minden érzésedhez hozzá kezd tartozni az alkohol. Olyan szinten mámorban éled az életed, hogy fel sem tűnik, hogy belecsúszol a piálásba –  fogalmazott MC Hawer. "

MC Hawer a poklot is megjárta 

A zenész a TikTokon mondta el, hogy egy percig nem szégyelli a múltját, és azzal, hogy nyíltan beszél mindenről csak segíteni szeretne azoknak, aki az alkoholhoz fordulnak - gyógyír gyanánt... És egyúttal elmondja azokat a jeleket, amelyek az alkoholizmushoz vezethetnek!

Azért mondom ezt el, mert tudom, hogy nagyon nagyon sok alkoholproblémával élő ember van, és szeretném, ha felismernék ők is a jeleket. Amikor elkezded szégyellni, hogy iszol, nem is akarod, hogy lássák, titokban iszol, akkor vagy alkoholista. És mindegy, hogy mit iszol, színtelen szagtalan piát, akkor is megérzik mert árad belőled az alkohol bűz. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás