RETRO RÁDIÓ

Kitálalt Alekosz szeretője: Nem örülök, de ő nagyon élvezi!





Ki tudja, talán a szerelem is rátalál az Ázsia Expressz versenyzőjére!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.25.
alekosz TV2 Ázsia expressz

Nagy Alekosz kedd reggel szállt fel a repülőre, azzal az eltökélt céllal, hogy megnyerje a TV2-n hamarosan startoló Ázsia Expressz legújabb évadát. Valljuk be, a csatorna jó lóra tett az esetében, az egykori valóságshow-sztár ugyanis bőven tett azért, hogy mind a mai napig a köztudatban maradjon. Teszi mindezt leginkább a botrányos kijelentéseivel és furcsaságaival (nemrég például a halászoknak ment neki), amikkel garantáltan kivált valamilyen hatást - írja a Bors.

Alekosz és Réka a nagy kaland kezdetén Fotó: Nagy Alekosz

Pár nappal ezelőtt pedig a fiatal énekes, Peter Srámek vált a célpontjává. A provokáció hellén hőse akkor azt sérelmezte, hogy Srámek megvette Zámbó Jimmy legendás Mercedesét, és azzal furikázik a fellépéseire, ahelyett, hogy egy csepeli múzeumban helyezné el a csodajárgányt.

Most viszont Érdről Mexikóba tette át a székhelyét, hogy újabb kalandokban legyen része!

 

Botrányosan indult az út

Alekosz nem mással teljesíti a kihívást, mint az iskolatitkárként dolgozó Rékával, akivel hol barátok, hol pedig szeretők, ez a görög celeb hangulatától függ. Természetesen, ahogy azt sejteni lehetett, már az utazás legeleje sem volt egyszerű, sokkal inkább olyan alekoszos. A szigorú elvrendszer szerint élő celeb ugyanis sérelmezte, hogy a repülőgép pilótája nő, szerinte ugyanis egy hölgynek nem illendő férfias munkát végeznie. A fedélzeten később össze is vesztek , mondván, a nő összevissza nyomkodta a gombokat. Hogy pontosan milyen gombokra gondolt, azt jótékony homály fedi. Az első éjszaka jött az újabb ámokfutás a hergelés császárától. Réka a következőkről számolt be a Facebookon:

„Szuper éjszakának indult. Hálásan elnyúltunk a pihe-puha ágyon, hogy az utazás fáradalmait kialudhassuk. Alek átléphetett valami érzelmi határt, mert a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától. A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni. Isten óvja a szakácsokat” – számolt be Alekosz újabb botrányáról Réka.

 

A mexikói hölgyeknek nagyon bejön a kisugárzása

Természetesen ezekről a botrányokról a Mexikóban élő lányok, asszonyok mit sem tudnak, Alekoszban pedig lehet valami különleges sárm a számukra, Réka állítása szerint ugyanis a szebbik nem képviselői valósággal megőrülnek érte. Az az általános tendencia, hogy amerikainak nézik, Réka pedig hiába magyarázza nekik, hogy igazából Érdről érkezett, ezt nem érti senki, hiszen nem is ismerik a Pest megyei települést.

"A mexikói Bimbó utcában vagyunk. Számomra is meglepő és hihetetlen, de Alekot valamiért nagyon környékezik a mexikói nők. Többen úgy gondolják, hogy Alek amerikai. Én mondom nekik, hogy érdi, de nem hiszik el. Döbbenet! Nem örülök, de ő nagyon élvezi ezt"  - állt az újabb beszámolóban.

Ki tudja, talán a görög hírességre Mexikóban talál rá a mindent elsöprő szerelem?

 





 





Ezeket olvastad már?
Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Miló Viki szexi képekkel hódítja meg a férfi szíveket

Miló Viki szexi képekkel hódítja meg a férfi szíveket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás