Alekosz elmondta, mi lesz a barátnőjének a feladata az Ázsia Expressz új évadának megpróbáltatásain

Heti hét edzéssel hangolódott az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorra Nagy Alekosz. A megmondóember azt is elárulta, barátnője hogyan segítette a felkészülését.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.03.21.
Módosítva: 2023.03.21.
Ázsia expressz kaland TV2 barátnő alekosz

Kedd reggel elindult az TV2 sikerműsorának, az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kalandreality stábja és csapata Mexikó felé. Már az odaút felénél kifakadt Nagy Alekosz, aki barátnőjével, Rékával vág neki az életre szóló kalandnak.

Fotó: Nagy Alekosz

Több nehézséggel kellett szembenéznem már most, pedig még csak pár órája indultunk el Budapestről. Kezdeném azzal, hogy a pilóta egy nő volt, ami előtt eleve értetlenül állok, hiszen egy nő, ne végezzen ilyen tipikusan férfimunkát” − kezdte sorolni megpróbáltatásait a Ripostnak nyilatkozva az egykori valóságshow-szereplő, akit az is kiborított, hogy az átszállásnál, a holland reptéren 16 ezer forintot kértek volna tőle egy hamburgerért, amit így nem fogadott el az árustól. 

A kezdeti nehézségek ellenére Alekosz bizakodó a játék kimenetelét illetően, felkészültnek érzi magát, s már azt is tudja, mi lesz kedvesének a feladata a játék során.

Mi nem elégszünk meg a második hellyel. Abszolút nyerni megyünk, számunkra más opció nem is létezik. Rengeteget edzettem az útra. Az utóbbi két hónapban heti hét napot töltöttem a konditeremben, hogy acélossá tegyem a testem. Réka pedig minden este masszírozott és vakarászott. Az ő dolga egyébként a játék alatt is ez lesz. A feladatának hetven százalékát teszi majd ki, hogy az én testemmel foglalkozzon, vagyis karbantartsa az óramű pontossággal beállított szerkezetet

− szögezte le a lapnak a görög gyökerekkel rendelkező versenyző, aki induláskor még az elköszönő Facebook-posztjában odaszúrt Péter Srameknek és Lagzi Lajcsinak is.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás