RETRO RÁDIÓ

Nem lassít Békefi Viki, várandósan is színpadra áll





Feng Ya Ou védelmező kispapává lépett elő, a széltől is óvja Békefi Vikit. A friss házasok felkészülten várják első gyermekük érkezését.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.01.31.
Békefi Viki cuki babavárás

Bár a születendő babájuk nemét még mindig titokban tartja a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának szerelmespárja, azért néhány részletbe beavatták lapunkat.

A kisbabánk nemét csak néhány nap múlva hozzuk nyilvánosságra. Azért nem siettük el a terhességem bejelentését sem, mert szeretnénk első sorban magunknak megőrizni ezeket a boldog pillanatokat"– fejtette ki a Metropolnak Viki, majd elárulta, hogyan közölte szerelmével, Feng Ya Ou-val az örömhírt hónapokkal ezelőtt.

Számítottunk azért rá, tervben volt a baba. Én addigra már 4-5 tesztet megcsináltam, amik még negatívak voltak, aztán jött egy, ami pozitív… Akkor már éreztem is, hogy van valami változás a testemben, úgy voltunk vele, hogy vagy beteg vagyok, vagy terhes. Mikor meglett a pozitív teszt, épp egyedül voltam otthon, s mikor Ya Ou hazaért, egyszerűen csak átadtam neki a tesztet" – idézte fel lapunknak mosolygósan Viki.

Ya Ou eddig is figyelmes volt velem, de most még fokozottabban az! A lépcsőn mindig fogja a kezem, hogy le ne essek. Nekem ez kicsit furcsa, mert nagyon önálló vagyok. De jól esik a figyelmessége. Hozza a táskám, mindig fogja a kezem. Bár a munkák miatt ritkán vagyunk egyszerre otthon, de ha így alakul, akkor igyekszünk minden módon megajándékozni egymást, néha ágyba reggelit is kapok!

– árulta el az újdonsült feleség: az énekespár ugyanis nemrég titokban összeházasodott!

Bár Ya Ou családjában a születendő babájuk lesz az első unoka, addig Vikiéknél már a tizedik!

Nagyon sok babaholmit kaptunk már a családtól: kiságyat, szekrényt... Gyakorlatilag már csak egy pelenkázó és babakocsi kell, de az is folyamatban van. Rengeteg aprócska ruhát is kaptunk, ezeket még át fogom válogatni édesanyámmal. A babaszobát még nem rendeztük be, megvárjuk, hogy minden meglegyen hozzá."

A leendő szülők a Borsnak nemrég elmondták, kislány nevet már kitaláltak, akkor a fiú névvel még hadilábon álltak.

Viki remekül viseli az áldott állapotát, a hétvégén is fellépett, szinkronizálni jár és színpadi szerepei is vannak, mint mondja: addig dolgozik, amíg bírja!





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás