Joshi Bharat: Most jön életem utolsó felvonása





A műsorvezető az utóbbi hónapokban komoly önismereti utazáson vett részt, és egyre inkább kezdi megérteni, miért kellett 67 évesen mindent elölről kezdenie.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.07.
joshi bharat

Már tudja, merre tart az élete, de nem sürget semmit, hiszen hinduként tudja, hogy az ember életében mindennek megvan a helye és az ideje.

Nem először kezdi újra szinte a nulláról

Nagy változás történt az életében: a válás, majd az új szerelem és a szakítás. Eközben az egyik pillanatról a másikra a tévés munkái is megszűntek.

Erős hitem van, és egyet biztosan tudok: semmi nem történik ok nélkül. Minden úgy lesz, ahogyan annak lennie kell – kezdte a Hot! magazinnak Joshi.

Fotó: Hot! magazin!

„67 évesen elölről kezdeni új helyzet”

A mostani újrakezdésénél hasznos tényező lehet a tapasztalata, így bizakodva és félelem nélkül várja a jövőt.

– Nem ez az első ilyen helyzet az életemben, régi motoros vagyok az újratervezésben. Amikor Indiából idejöttem, akkor is nullkilométeres voltam. Az első válásomkor és a másodiknál is újrakezdtem mindent. Ez igaz a szakmai életemre is, hiszen újrakezdés volt az is, amikor eljöttem a bábszínházból és az is, amikor a TV2 utáni időszámítás kezdődött. Persze hatvanhét évesen elölről kezdeni egészen új helyzet. Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet – mosolyodott el a műsorvezető.

A tévés visszavonulása, úgy tűnik, csak időleges, bár korai még azt mondani, hogy pontosan látja, merre tart az élete.

Semmit sem sürgetek, egyszerűen csak várok, és élek majd mindennel, amit a sors nekem szán. Úgy érzem, hátravan még egy aktív szakasz az életemből! Mondjuk úgy, hogy most jön életem utolsó felvonása.

A teljes cikket a szerdán megjelenő Hot! magazinban olvashatod!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás