RETRO RÁDIÓ

Végre kiderült, miért szakított a családjával Harry herceg!

Egy szakértő szerint Harry herceg sokkoló döntése mögött nagylelkű indokok álltak, amelyekkel testvére gyermekein szeretett volna segíteni.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.23.
Lajos Sarolta meghan Harry herceg

Harry herceg és Meghan döntését még mindig nem tudta feldolgozni a közvélemény, most azonban egy szakértő meglepő magyarázatot talált a váratlan fordulatra: a herceg unokahúga és kisebbik unokaöccse, Sarolta és Lajos érdekében is döntött a szakítás mellett. Ezzel ugyanis olyan példát állíthat eléjük, amelyet felnőve ők is könnyedén követhetnek, amennyiben megelégelik a királyi család merev szabályok közé szorított életét - írja a Daily Star.

 

(Photo by Ben STANSALL / POOL / AFP)

Katie Nicholl, a királyi család szakértője szerint azzal, hogy Harry és Meghan a Buckingham-palotától távol, a közemberekéhez egy fokkal jobban hasonlító magánéletet választott magának, évtizedekre előrenyúló hatást is kiváltott. Ugyanis az örökösödéi sorrendben hátrébb álló, ma még gyerekkorú hercegnő és herceg akár példát is vehet nagybátyjukról, és hozzá hasonlóan lemondhat a királyi család tagjaira rótt feladatairól a békésebb, csendesebb élet érdekében.

Nicholl arról is beszélt, hogy Harry herceg ugyan Észak-Amerikába szeretett volna költözni, de korábbi adományozó, támogató szerepkörétől nem kívánt volna megválni - azonban II. Erzsébet királynő és tanácsadói közölték, hogy nem lehet egyik lábbal itt, a másikkal pedig ott. Így végül Harry a teljes szakítás mellett döntött, és amerikai otthonába már egyetlen korábbi feladatkörét sem vitte magával.

 

(Photo by Aaron Chown / POOL / AFP)

A szakértő szerint, ha Sarolta vagy Lajos felnőve úgy dönt, hogy hercegi szerepkörük helyett civil életet választ magának, nem lesz ugyan könnyű dolga, de nagybátyjuk már kitaposta az utat, így sokkal kevesebb botránnyal járna egy újabb szakítás.

Ezeket olvastad már?
Selena Gomez párja szokatlan pedikűrt csináltatott - bizarr fotók!

Selena Gomez párja szokatlan pedikűrt csináltatott - bizarr fotók!

Szokatlanul szexire vette a figurát Natalie Portman

Szokatlanul szexire vette a figurát Natalie Portman

Rá sem lehet ismerni Amy Schumerra, komoly betegséget diagnosztizáltak nála

Rá sem lehet ismerni Amy Schumerra, komoly betegséget diagnosztizáltak nála

A TV2 sztárjai a Tisza-partján házasodnak össze

A TV2 sztárjai a Tisza-partján házasodnak össze

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás