RETRO RÁDIÓ

Skrabski Fruzsina: A filmhez kaptam rengeteg olyan felvételt, amit még sehol se mutattak be





„Nagyon megterhelő volt a munka, borzalmas jelenetek vannak benne„ - mondta Skrabski Fruzsina, aki a 2006-os rendőrterrorról készített egy megrázó dokumentumfilmet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.21.
véres történelem

Az Áldozatok 2006 című dokumentumfilmet vasárnap este mutatja be a Duna TV. Skrabski Fruzsina a tőle sokban eltérő gondolkodású Bodoky Tamással készítette a filmet, amelyet október 24-én 21.40-kor láthatunk a Duna TV-ben, majd nyilvános lesz az atlatszo.hu oldalon.

„Nagyon megterhelő volt a munka, borzalmas jelenetek vannak benne. A filmhez kaptam rengeteg olyan felvételt, amit még sehol se mutattak be, pl. a Havaria Press videóit. Itt van egy jelenet, ahol az utcán fekvő, véres fejű embert ütik-verik a rendőrök. Sajnos rengeteg teljesen ártatlan, sétáló ember így járt. A kődobálót se lehet pépesre vernie a rendőrnek, de úgy néz ki, hogy többségében nem az erőszakos tüntetőket kapták el (mert ők elfutottak), hanem azokat, akik pechükre a belvárosban laktak és hazamentek volna…” – mondta Fruzsina, majd így folytatta:

„A filmre büszke vagyok, nagyon erős! Nekem poszttraumás stresszt okozott, éjjel arra ébredtem, hogy azt hittem, kínoznak valami börtönben. Borzalmas, hogy teljesen ártatlan fiúkat és lányokat százával vertek össze a rendőrök, akik csak hazafele sétáltak! Az Áldozatok 2006-nak azért ez a címe, mert egyszerre szól a rendőr és civil áldozatokról is. Mit érezhettek a rendőrök, akiket kövekkel dobáltak, vasrudakkal vertek 2006-ban? Mit gondolhatnak ma, hogy lehetett, hogy beküldték őket védőfelszerelés nélkül, kis csapatokban? Aztán pedig hogy válhattak vérszomjas vadakká a társaik? Sok kérdés van, az Áldozatok 2006-ban feltesszük…„ - folytatta.

Ha kíváncsi vagy még, milyen részleteket árult el Skrabski Fruzsina a 2006-os eseményekről, és szeretnél egy vele készített exkluzív interjút elolvasni, akkor keresd a Metropolt a terjesztőpontokon és olvasd a www.metropol.hu oldalt!





Ezeket olvastad már?
„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás