Kihasználta az őszi kánikulát az Európa-bajnoki bronzérmes Gurisatti Gréta. A csinos vízilabdázó almaszedésre adta a fejét, amihez csak egy fürdőruhát vett fel. Közösségi oldalára feltöltött képéhez pedig a jól ismert egészségügyi tanácsot is társította: Mindennap egy alma az orvost távol tartja.

Receptet is mellékelt

“Az almát vékony szeletekre vágjuk, berakjuk a sütőbe, egészen addig, míg almachips nem lesz belőle. Majd kecskesajtot vágunk rá vékonyan. Ha édesre szeretnénk, akkor mézet és natúr kesudiót tehetünk a tetejére. Ha pedig sósat, akkor egy csipet zöldfűszer sóval, olívaolajjal, dióval a tetején rakjuk vissza a sütőbe néhány percre” − adott tanácsot egy gyors előétel elkészítéséhez a sportoló.

View this post on Instagram

Mindennap egy alma az orvost távoltartja. 🍏🍎 Mondja a jól ismert szólás. Az ősz egyik sláger gyümölcse nemcsak ásványianyagokban és vitaminokban gazdag, melyekkel felturbózhatjuk a szerveztünk immunrendszerét, de emellett az őszi feltöltődés jegyében a szervezetünk méregtelenítéséhez is hozzájárul. 🍂🤗 Ezért számomra sem telhet el az ősz almaevés nélkül, pláne mert a nagyszüleim kertje tele van finomabbnál, finomabbakkal. ☺️ Egy almából készült előételt hoztam nektek ma, amit @gg_h2o -vel a francia csapattársammal készítettünk el. 👩🏼‍🍳 Az almát vékony szeletekre vágjuk, berakjuk a sütőbe, egészen addig, míg alma chips nem lesz belőle. Majd kecskesajtot vágunk rá vékonyan. Ha édesre szeretnénk, akkor mézet és natúr kesudiót tehetünk a tetejére. Ha pedig sósat, akkor egy csipet zöldfűszer sóval, olívaolajjal, dióval a tetején rakjuk vissza a sütőbe néhány percre. 🥧😊 #gastronomy #gastronomia #gastro #autumn #gr8ta #begr8

A post shared by Gurisatti Gréta 4️⃣🤽🏼‍♀️ (@gr8ta__) on