RETRO RÁDIÓ

Üzent a kórházból Csank János, így érzi most magát a koronavírusos edző





A korábbi kapitányt csütörtök óta ápolják a váci kórházban.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2021.03.16.
csank jános koronavírus

Kórházba került Csank János legendás magyar fociedző. A rendszeresen sportoló szakember futás közben érezte, hogy gyakrabban köhög, ezért a váci csapatorvos tanácsára elment kivizsgálásra. Ott kiderült, hogy koronavírusos. A 74 esztendős Csank János szerencsére már sokkal jobban van.

Sokat fogyott

Csank két infúziós kezelést követően már sokkal jobban érzi magát, az étvágya is visszatért. A betegség ideje alatt viszont sokat fogyott.

— Sosem volt súlyfeleslegem, ezért észre sem vettem, hogy veszítem a kilókat. Itt a kórházban derült ki, hogy csak lement négy kiló, de nem lesz gond. Majd szépen visszaszerzem őket – mesélte a Metropolnak Csank, aki a mai napig rendszeresen sportol, fut, kerékpározik. — A hosszú hétvége után várnak rám újabb kezelések, kontrollvizsgálatok, akkor derül ki, hogy meddig kell még itt maradnom. Remélem, hétvége felé hazatérhetek.

A kórteremből is dolgozik

Csank sosem tudott foci nélkül élni, ha nem volt munkája, akkor is járta a pályákat és tehetségeket kutatott. Januárban tért vissza Vácra, ahol a harmadosztályú gárda szakmai igazgatója. A kórházi napok alatt is lelkesen dolgozik.

— A foci mindig is érdekelt, így most is. Amit lehet csinálni, azt megteszem, szakmázok, kapcsolatban vagyok az edzőkkel felnőtt- és utánpótlásszinten is. Nagyon bízom benne, hogy március végén már újra leülhetek a kispadra.

Jöhet a második oltás

A szakember március elején megkapta a koronavírus elleni vakcina első adagját. A történtek nem szegték kedvét, s amint lehetséges, jelentkezik a második adagért. Úgy gondolja, hogy március végén megkaphatja a második oltást is.

— Nem volt lázam, torokfájásom sem. Csak általános gyengeség és a köhögés. Azt mondhatom, hogy időben kórházba kerültem és elkerültem egy esetleges komolyabb bajt – mondta lapunknak a szakember, aki 1994-ben bajnoki aranyérmet nyert a Váccal, 2001-ben a Fradival lett első, 1997-ben meg világbajnoki pótselejtezőn vezette a válogatottat.





Ezeket olvastad már?
Ez Marco Rossit is érinti, komoly gondban van az Eb-rivális

Ez Marco Rossit is érinti, komoly gondban van az Eb-rivális

„Nagyon örült, egyben meg is hatódott" - a Fradi edzőjéről beszélt Hajnal Tamás

„Nagyon örült, egyben meg is hatódott" - a Fradi edzőjéről beszélt Hajnal Tamás

Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a válogatott focista

Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a válogatott focista

Se ruha, se smink: pucéran kel föl ágyából a kócosan ébredt szexbomba

Se ruha, se smink: pucéran kel föl ágyából a kócosan ébredt szexbomba

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás