Már nem titok, a zokogó Cristiano Ronaldo itt vigasztalódik az újabb kiesés után

Portugália kiesésével a tervezettnél korábban elbúcsúzott Cristiano Ronaldo a labdarúgó-Európa-bajnokságtól. Kiderült, hova vezetett az első útja.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.07.
Cristiano Ronaldo Portugália foci Eb 2024 Georgina Rodriguez

Noha a portugálok mind az öt meccsén kezdő volt, nem zárt túl sikeres tornát Cristiano Ronaldo. Az ötszörös aranylabdás labdarúgó a legnagyobb sikert már a viadal legelején elérte, hatodik Eb-szereplésével ugyanis rekorder lett a tornákon. Ezen felül csak óriási akarat, szenvedély, s a kapu előtti sikertelenség jellemezte a játékát. A 39 éves csatár egy gólt sem lőtt a tornán, ráadásul a szlovének elleni nyolcaddöntő hosszabbításában elrontott egy tizenegyest. Igaz, ugyanitt, valamint a franciák elleni negyeddöntő tizenegyespárbajában is értékelte a büntetőjét, de ezeket a gólokat nem jegyezték a hivatalos statisztikákban. Ronaldo könnyezve távozott az Eb-ről, legfeljebb az vigasztalta, hogy szerettei ott szurkoltak neki a lelátón.

Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Franciaország jelentette a végállomást Ronaldo és Portugália számára Fotó: NurPhoto via AFP

Édesanyja mellett szerelme, Georgina Rodriguez is a helyszínen drukkolt, utóbbi szombaton közzétett videójából kiderült, hogy Ronaldo első útja hova vezetett a kiesés után. Georgina szombaton Madrid melletti villájukból jelentkezett, s az látható, hogy Ronaldo a gyermekeivel a kanapén pihen.

Isten hozott itthon szerelmem

- írta Georgina a videóhoz.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Ronaldónak a jövőben mik a tervei a válogatottsággal.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás