Őrjöngenek a sztárcsapatnál; magyar válogatott hátvédet figyelnek

Kerkez Milos iránt egyre komolyabban érdeklődik a Chelsea, a magyar válogatott futballista reagált a pletykára. A Paris Saint-Germainnél a játékvezetőt hibáztatják a Bajnokok Ligája kiesésért, a Forma–1-es helyszínen pedig brutális árakkal találkoztak a szurkolók. A Metropol e heti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.12.
Kerkez Milos Bajnokok Ligája Paris Saint-Germain Forma-1 Miami Nagydíj Chelsea

Kerkez Milos az első szezonját tölti az angol labdarúgó-élvonalban, a balhátvéd tavaly nyáron írt alá a Bournemouthhoz. Első szezonja összességében jól alakult, a csapat története legeredményesebb Premier League-szezonját futja vele a soraiban, Kerkez teljesítményét szintén nem érheti panasz. Nem véletlen, hogy ezzel a legnagyobb csapatok figyelmét is felkeltette (Manchester United, Liverpool), de a Chelsea-é tűnik a legkomolyabbnak. A ClutchPoints már arról írt, hogy a klub megfigyelőket küldött kifejezetten a magyar válogatott hátvédjéért. „A körülöttem lévő emberek törődnek mindennel, ami nem közvetlenül a futballal kapcsolatos. Én csak arra összpontosítok, ami a pályán történik, jelenleg a Bournemouth-nál igyekszem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Persze nem tagadom, nagy motivációt jelent számomra, hogy ilyen nagy klubok figyelnek” – nyilatkozta nemrég a kialakult helyzetről Kerkez Milos.

Kerkezzel (jobbra) megszenvedett az MU brazil sztárja, Antony, ősszel az Old Traffordon nyert a Bournemouth
Kerkez Milos iránt egyre komolyabban érdeklődik a Chelsea Fotó: AFP

A Paris Saint-Germainnek idén sem jött össze a hőn áhított Bajnokok Ligája-siker. A csapat ugyan eljutott az elődöntőig, ott azonban a Borussia Dortmund először hazai pályán, majd Párizsban is 1-0-ra megverte. A francia sztárcsapat hadilábon állt a szerencsével, a visszavágón négy kapufát lőtt. Emellett viszont a játékvezetőt, Daniele Orsatót is számon kérték egy véleményes szituáció miatt. A PSG játékosával Ousmane Dembelével szemben szabálytalankodott a sárga mezes együttes, az olasz bíró tizenegyes helyett azonban csak szabadrúgást ítélt, ami miatt alaposan kiakadtak a francia szimpatizánsok.

...

A múlt hétvégén rendezték az Egyesült Államokban a Forma–1-es Miami Nagydíjat. A főfutam meglehetősen izgalmasra sikeredett, egy baleset utáni kavarodást követően Lando Norris pályafutása első győzelmét aratta. A pályán kívül azonban szintén történtek izgalmak, a paddockban óriási felháborodást váltott ki az árlisták. A víz átszámítva 9 ezer forintba került, az ötös sörcsomag pedig 45 ezer forintba. Ha csak valami snackre vágyott az ember, szerezhetett nachost, ami potom 65 ezer forintnyi dollárba fájt.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás