Szuper hír Szoboszlai Dominiknak, üzent a fradisták kedvence





Julian Jenner elmondta, mi várhat a Liverpool magyar légiósára Arne Slot dirigálásával. Szoboszlai Dominik lehet az edzőváltás nagy nyertese.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.29.
Szoboszlai Dominik Arne Slot Julian Jenner sportfogadás liverpool

Bennfentesként nyilatkozott a Liverpool legesélyesebb edzőjelöltjéről, Arne Slotról a Ferencváros és a DVTK korábbi holland labdarúgója, Julian Jenner. A 40 éves tréner korábban Bredában együtt futballozott, majd a visszavonulásuk után, az AZ Alkmaarnál együtt is dolgozott az utóbbi években a Feyenoord élén sikert, sikerre halmozó Klopp-utóddal. A Rousing the Kop liverpooli portálnak Jenner elmondta a véleményét arról, hogy Szoboszlai Dominik számára mit tartogat a levegőben lógó edzőváltás.

Szoboszlai Dominik lehet a liverpooli edzőváltás egyik nagy nyertese
Szoboszlai számára jól sülhet el a liverpooli edzőváltás        Fotó: Michael Regan / Getty Images

Ismerői szerint Slot hasonló emberi tulajdonságokkal rendelkezik, mint Jürgen Klopp.

Az általa képviselt játékstílus is emlékeztet a német sztáredző elképzeléseihez – azzal a különbséggel, hogy még látványosabb támadófocira és több labdabirtoklásra, rövidpasszos játékra törekszik. Mintha Klopp és a Manchester City-szakvezető Pep Guardiola stílusának a kombinálására esküdne. Az utóbbi szezonok statisztikáiból kitűnik: Slot irányító középpályásai rendre átlagon felüli teljesítményt nyújtanak, sok góllal és gólpasszal. Márpedig Jenner szerint ennek Szoboszlai lehet a legfőbb nyertese.

– Szerintem még jobb lesz. Olyan edzője lesz, aki szereti, ha a csapata az ellenfél térfelén játszik, és nagyon kreatívan. Két belső középpályással tehermentesíti a támadó középpályását, hogy az szabadon játsszon, legyen intelligens és kreatív. Márpedig Szoboszlai éppen ilyen, a magyar válogatottban látható, hogy magára vállal szinte mindent, gólokat szerez, helyzeteket alakít ki és vezeti a csapatát. Úgy gondolom, 

a következő szezonban jelentős szerepet fog játszani Slot csapatában 

– jövendölte Julian Jenner.

Az egyelőre Klopp irányította Liverpool legközelebb vasárnap (17.30, tv: Spíler1) a Tottenhamet fogadja.

Az angol Premier League élcsoportja 35 forduló után: 

1. Arsenal 80 pont, 2. Manchester City 79 (34 meccs után), 3. Liverpool 75, 4. Aston Villa 67, 6. Tottenham 60 (33 meccs után).

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás