Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott





Alaposan megkavarta a lapokat Nico Hülkenberg a Forma–1-ben. A német pilóta az év végén otthagyja a Haast, és a Saubernél folytatja a pályafutását. Ebből a nagy kavarodásból pedig Ralf Schumacher szerint unokaöccse, Mick Schumacher is profitálhat.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.30.
Mick Schumacher Ralf Schumacher Sauber F1 sportfogadás

A Forma–1 élmezőnyében alapos mozgolódás kezdődött el, miután Lewis Hamilton jövőre már biztosan a Ferrarinál versenyez majd. Azonban nemcsak Max Verstappennék helyzete érdekes, a középmezőnyben Nico Hülkenberg kavarta tovább a lapokat. A német pilóta 2025-től a Saubernél folyatja a pályafutását.

F1 Grand Prix of The Netherlands
Mick Schumacher is profitálhat a nagy pilótakeringőből Fotó: NurPhoto via AFP

A 36 éves versenyző tavaly tért vissza a mezőnybe és összességében remek teljesítményt nyújtott, formáját pedig idénre is átmentette. A Saubert 2026-tól átveszi az Audi, amely komoly terveket szövöget az F1-ben. Hülkenberg mellé elsősorban a Ferraritól kieső Carlos Sainzt szeretné, ám a spanyol szerződtetése nehéz feladatnak ígérkezik.

A korábban 11 évet az F1-ben versenyző Ralf Schumacher lát arra esélyt, hogy unokaöccse, Mick Schumacher újra ülést kapjon a legjobbak között a nagy kavarodásban.

Mick számára bármilyen F1-es lehetőség fontos és jó lenne, ehhez kétség sem fér. Mindez azonban még a levegőben lóg. Ő most jó kezekben van az Alpine-nál a hosszútávú vb-n, és jól is teljesít ott. Majd meglátjuk, de gondolom Carlos Sainz számít most az álomjelöltnek

 – idézte a Motorsport Ralf Schumachert.

A hatszoros futamgyőztes elmondta, hogy a Haas vélhetően a Ferrari nagy tehetségével, Oliver Bearmannal pótolná Hülkenberget, de szerinte Kevin Magnussennek sem lesz maradása. A dán helyét Schumacher szerint Valtteri Bottas fogja megörökölni.

Ezen a hétvégén újra versenyez majd az F1 mezőnye, ezúttal Miamiban küzdenek majd meg egymással a pilóták.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás