„Pokolian jól játszott” – Edzője áradozik a magyar fociválogatott sztárjáról

Új poszton bizonyított a 20 éves szupertehetség az MU ellen. Kerkez Milos edzője nem győzi dicsérni a magyar válogatott balhátvédjét.Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.04.16.
Kerkez Milos Bournemouth Andoni Iraola sportfogadás Manchester United

Kerkez Milos a mezőny egyik legjobbja (sőt, csapattársa, Justin Kluivert szerint egyenesen a meccs embere) volt a Manchester United elleni 2-2 során. A Bournemouth magyar válogatott tehetségének teljesítményéről edzője, Andoni Iraola is áradozott.

Iraola nagyon elégedett Kerkezzel
Iraola (balra) nagyon elégedett Kerkezzel / Fotó: Robin Jones – AFC Bournemouth

Milos szerintem pokolian jó játszott.

Nagyon jól védekezett és nagyon jó volt támadásban is. Többet támadhatott, és azt hiszem, fekszik neki, ha területe van, tud futni, labdát vezetni az ellenfélre kettő az egyben. Nagyon jól állt neki – célzott arra a spanyol edző, hogy Kerkez a kolumbiai Luis Sinisterra sérülése és lecserélése után ezúttal támadóbb szellemben, támadó balszélsőként is futballozhatott.

Iraola hozzátette, hogy a posztriválisa, Lloyd Kelly talán biztosabb védekezésben Kerkeznél, de ez számára kellemes problémát jelent, mert mindkettejük jó megoldás a csapat számára.

Kerkez tavaly nyáron a holland Alkamaartól igazolt az angol középcsapathoz. Ebben a szezonban már 30 tétmeccsen játszott a Bournemouth-ban, méghozzá úgy, hogy a 20 éves balhátvédre sajtóhírek szerint szemet vetett a Chelsea, a Liverpool és a mostani ellenfél, az MU is.

A Bournemouth legközelebb vasárnap az Aston Villa vendége lesz a Premier League 33. fordulójában. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás