Ez nagyot szólhat, 100-szoros válogatott sztárral erősítene a Fradi





A Ferencváros januárban megerősítené a keretét a tavaszi folytatásra.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.12.28.
Módosítva: 2023.12.28.
Dejan Sztankovics Fradi átigazolás

„Dejan Sztankovics már a télen a Ferencvárosba vinné a Crvena zvezda csapatkapitányát” – írja az osztrák sajtó, amit egy szerb lap, a MozzartSport idézett. A 32 éves Aleksandar Dragovicról van szó, akinek a szerződése 2024 júniusában lejár. Tavaly tél óta bizonytalanság övezi jövőjét a Crvena zvezdánál, és jól ismeri a Fradi jelenlegi edzőjét, Sztankovicsot. A szakember volt az, aki 2021-ben a Leverkusentől Belgrádba csábította, majd később a Sampdoriához is vitte volna, most pedig a Ferencvárosnál dolgozna vele.

Aleksandar Dragovic
Aleksandar Dragovic (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

A 100-szoros osztrák válogatott sztár rendkívül népszerű a belgrádi szurkolók körében, alapember a Crvena zvezdánál. Dragovic szerb szülők gyermekeként Bécsben látta meg a napvilágot, és a Fradi mellett az Austria Wien is érdeklődik iránta – írja a szerb lap.

Az ulloi129.hu eközben úgy tudja, a Fradi nem tett ajánlatot Dragovicért, az viszont biztos, Sztankovics szeretné megerősíteni a Ferencvárost a tavaszi folytatásra, és Dragovic rutinja minden bizonnyal sokat jelentene a zöld-fehéreknek.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás